Dieta si nutritie

# dieta seminte de in #slabeste rapid #seminte de in

Scapa de 10 kg in 10 zile cu ajutorul dietei cu in

Carantina a trecut iar sezonul estiva este aproape, insa nu te simti pregatita sa-ti expui corpul la soare? Scapa rapid de celulita si de colaceii de pe burta cu ajutorul dietei cu in. In doar 10 zile poti slabi 10 kilograme, daca urmezi acesti pasi simpli!

Tot ce trebuie sa faci este sa macini semintele de in iar seara, sa pui intr-un vas trei linguri de seminte de in macinate. Toarna peste acestea un litru de apa fiarta si lasa semintele la macerat pana a doua zi. Dimineata strecoara lichidul pentru a elimina semintele si consuma-l apoi pe toata durata zilei.

Dieta poate fi tinuta timp de 10 zile. Apoi, daca vrei sa o repeti fa o pauza de 10 zile si reia-o.

Atentie! Pe langa aceasta bautura conteaza foarte mult sa-ti schimbi si alimentatia si stilul de viata. Renunta complet la zahar si la mancarurile procesate. Consuma paine, orez sau paste integrale in locul celor normale, insa in cantitati mici. Consuma cat mai multe legume la toate cele trei mese principala, iar la gustari un iaurt sau 200g de fructe.

Pe langa lichidul de apa obtinut din semintele de in este important sa bei doi litri de apa, zilnic! De asemenea, incearca sa faci cat mai multa miscare.

Sursa foto: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului