Dieta si nutritie

#nutritie #alimentatie #dieta #nutritionisti #dieta slabit #regim slabit #dieta recomandata de nutritionisti

Cea mai sigura dieta! Asa vei slabi negresit, fara repercusiuni!

O mare eroare in tinerea unei diete este eliminarea unor substante necesare organismului. Tocmai de aceea singurul regim de slabire aprobat de toti nutritionistii consta in alimente sanatoase din toate grupele.

Singurul lucru ce conteaza cu adevarat este scaderea numarului de calorii consumat zilnic. Astfel, daca o femeie are nevoie de aproximativ 1800 de calorii pe zi, aportul ar trebui sa scada la aproximativ 1000, distribuit in cinci mese. Totodata, exista o serie de reguli care trebuie urmate cu strictete pentru ca dieta urmata sa functioneze, dupa cum urmeaza:

1. Nu manca mare parte din ratia zilnica de calorii la o singura masa. E indicat sa mananci putin la fiecare 3 ore. In felul acesta, organismul produce energie si nu rezerve de grasime.

2. Infometarea pe parcursul zilei duce la ingrasare. Senzatia de foame va fi atat de intensa, incat vei manca o data mai mult decat ai avea nevoie in decursul a 12 ore. Din pacate, o sa se intample in cursul serii!

3. Daca mananci noaptea, nu numai ca te ingrasi, dar e ca si cum ai pune bombe in celulele ficatului. In cazul in care lucrezi in aceasta perioada, ia ultima masa la ora 18. Apoi nu mai ai voie decat apa. Daca te infrange foamea, sunt premise un mar acrisor sau un iaurt.

4. Nici un regim de slabire nu da rezultate fara un mic dejun copios. In felul acesta, limitezi dramatic si fara efort cantitatile de mancare din timpul zilei.

Continuarea pe Lyla.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare