Dieta si nutritie

# dieta kilograme #dieta spanac #dieta rapida #cum sa slabesti

Dieta de primavara: mananci spanac si slabesti 7 kilograme!

Primavara este timpul sa detoxiefiem organismul si sa revenim la garderoba usoara si fluida. Dar ce ne facem cand avem deja cateva kilograme in plus? Trecem la dieta! Una dintre cele mai eficiente si placute cure de slabire este cea care include spanac. Sanatos pentru organism, are o multime de vitamine - C, E -, dar si beta-caroten, seleniu si magneziu.

Pentru a vedea rezultate concrete, trebuie sa te tii de aceasta dieta minimum doua saptamani, insa nefiind o dieta grea, poate fi mentinuta ca si stil de viata, cu mici exceptii culinare. 

La micul dejun consuma o cafea, un ceai - neindulcite, alternativ - sau suc de morcov cu putina lamaie. De doua ori pe saptamana poti adauga o felie de paine si un ou fiert.

La pranz mananca o portie de spanac (200 de grame) o data simpla, o data combinata cu carne slaba la gratar, o data cu branza slaba. Apoi repeti. De doua ori pe saptamana poti inlocui spanacul cu un ou fiert tare. 

La cina poti consuma un iaurt/un suc de portocale cu un morcov ori cateva buchetele de broccoli, friptura la gratar slaba sau ou fiert tare. Toate se consuma alternativ.

Foto: hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare