Frumusete & Ingrijire

#vacuum #piele #infrumusetare #celulita #starea de bine

Scapa de celulita cu ajutorul tratamentului cu vacuum

In mod sigur ti-ai planificat concediul de vara, undeva la mare, la soare, unde te vei rasfata pe nisipul fierbinte. Insa, se pare ca un singur lucru iti mai tulbura linistea - celulita - problema intalnita la peste 90% dintre femei. Pielea cu aspect de coaja de portocala creeaza complexe, iar acesta este ultimul lucru de care ai nevoie atunci cand iti doresti o vacanta perfecta.

Din fericire, exista tratamentele corporale pe baza de vacuum care fac parte dintr-o generatie de aparate de inalta tehnologie si care duc la obtinerea de efecte spectaculoase intr-un timp relativ scurt. In cadrul salonului beauty Starea de bine  vei scapa de aspectul inestetic al celulitei si mai mult decat atat vei avea parte de relaxare, menita sa-ti aduca starea de bine a trupului si spiritului.

Vacuumul trateaza tesutul conjunctiv cutanat si subcutanat grabind eliminarea toxinelor din organism si redand tonusul si aspectul impecabil al pielii. Acest aparat pare a fi cel mai performant in ceea ce priveste eliminarea celulitei, insa pe langa acest beneficii, vacuum-ul mai aduce o serie de alte beneficii:
 

  • Realizeaza o exfoliere delicata la nivelul pielii, oferindu-i o luminozitate si o stralucire naturala;
  • Creste productia de colagen cu pana la 100% in cazul in care tratamentul se face pe o perioada indelungata;
  • Ajuta la indepartarea barbiei duble (gusa) daca se fac tratamente zilnice, a cate 10 minute;
  • Reduce retentia de apa prin stimularea circulatiei limfatice si venoase;
  • Ajuta la eliminarea kilogramelor in plus;
  • Imbunatateste circulatia sanguina si limfatica;
  • Grabeste eliminarea depozitelor de grasime.


In ce consta tratamentul


Aparatul cu vacuum poate fi asemanat foarte bine cu un aspirator. Acest aparat dotat cu ventuze de diferite marimi se aplica pe piele, iar cand se porneste, el aspira pielea spargand depunerile de grasime si grabind de asemenea eliminarea lor prin sistemul limfatic. Totodata, cu ajutorul acestui tratament grasimea este separata de musculatura.

Tratamentul cu vacuum din cadrul centrului beauty Starea de bine este efectuat pe tot corpul cu ajutorul unui ulei de corp sau a unei creme anticelulitice, si dureaza maximum 30 de minute. Un tratament complet si eficient include 10 - 20 de sedinte. Totusi, efectele pot fi vazute inca dupa primele 3 sedinte, celulita fiind mai putin vizibila.

La terminarea celor 20 de sedinte, efectele vor fi maxime, insa daca vrei sa-ti intretii tonusul pielii, este recomandat sa mai mergi la salonul de infrumusetare  o data la 2 – 3 saptamani.
 

Contraindicatii


Desi are atat de multe beneficii, tratamentul cu vacuum nu este recomandat oricui. Exista cateva categorii de persoane carora specilistii nu le indica acest tratament. Printre acestea se numara:

  • Femeile insarcinate;
  • Persoanele care au vase de sange sparte, fragilitate capilara sau varice pronuntata;
  • Cele care sufera de: boli de piele, leziuni dermatice, epilepsie, boli cardiace, hipertiroidie ;
  • Persoane cu peace maker, persoane care au suferit interventii chirurgicale (inclusiv cezariana) de mai putin de 3 luni.

 

Cat costa tratamentul cu vacuum?


O sedinta de vacuum costa 23 de ron – 20 de minute in cadrul salonului beautystareadebine.ro din Calea Mosilor, nr 253, Bucuresti (tel: 0752.262.861). De asemenea, poti opta pentru un pachet de 10 sedinte la pretul de 207 ron, iar in acest caz vei primi si o sedinta bonus.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului