Fitness

#bicicleta fitness acasa # bicicleta fitness

Vrei sa iti amenajezi o sala de fitness acasa? Cumpara produsele necesare de la Aosom

Atat timp cat pandemia inca nu a disparut si suntem inca sub restrictiile autoritatilor, nu ne mai putem bucura chiar atat de mult de libertate. Cu toate acestea nu putem renunta la activitatile noastre zilnice sau cele din timpul nostru liber. Ne dorim un stil de viata sanatos si activ, indiferent de ceea ce se intampla. De aceea suntem mereu in cautare de solutii in favoarea noastra.

 

Una dintre activitatile pe care nu ar trebui sa le trecem cu vederea este sportul. Nu este neaparat necesar sa mergem intr-o sala de fitness pentru a practica sportul care ne place, putem amenaja chiar la noi acasa una.

In plus, este mult mai avantajos, decat sa pierdem timpul pe drumuri, sa asteptam sa se elibereze vreun aparat sau sa platim abonament lunar, iar de multe ori sa nu putem ajunge.

Atunci cand ai motivatie si vrei sa faci ceva pentru tine si sanatatea ta, nu depinde de atmosfera din salile de fitness, poti face asta la fel de bine si acasa daca ai aparatele necesare. Desigur, ai nevoie si de un spatiu care sa iti permita amenajarea unei sali.

Cateva aparate de care ai nevoie pentru sport

O bicicleta fitness este unul dintre acele aparate pentru acasa care nu ocupa foarte mult spatiu si ajuta la dezvoltarea musculaturii corpului. Este excelenta pentru antrenamente cardio si poate fi ideala pentru acasa.

La fel poti opta si pentru o banda de alergat fiind un aparat destul de utilizat. Se poate folosi atat pentru jogging, alergare sau mers alert, in functie de nivelul de activitate fizica pe care vrei sa il faci.

Alergatul este un antrenament cardiovascular foarte bun, pentru ca imbunatateste circulatia sangelui. In plus lucreaza intregul corp si ajuta la pierderea kilogramelor in plus.

Poti opta de asemenea pentru aparate si banci pentru forta si abdomen precum si steppere pentru a face un antrenament zilnic complet.

Salteaua de antrenament este la fel de importanta si poti face multe exercitii pe aceasta.

Poti gasi foarte multe variante de benzi de alergat cat si de alte aparate si accesorii in magazinul online Aosom, la preturi accesibile.

Desigur ca si calitatea lor este la fel de importanta pentru ca vei face o investitie destul de mare, cert este insa ca merita daca ne raportam la sanatatea si stilul nostru de viata. Poti accesa link-ul https://www.aosom.ro/category/biciclete-fitness~581/ pentru mai multe detalii despre produse.

De ce Aosom

Aosom este recunoscuta ca fiind o companie globala specializata pe vanzari online din anul 2009 in mai multe tari, printre care si Romania.

Este un site accesat si apreciat datorita versatilitatii si calitatii produselor regasite aici. In plus, preturile sunt direct din fabrica aduse, deci accesibile ca pret.

Desigur ca aici nu gasiti doar produse si accesorii dedicate sportului ci si mobila si decoratiuni, mobilier exterior si accesorii pentru gradinarit, pentru animale, birouri, jucarii pentru copii si multe altele.

Pentru detalii puteti accesa pagina aosom.ro.

Date de contact:

+40 358630043

clienti@aosom.ro

Sursa foto: aosom.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului