Boli

#Hemorelax #hemoroizi #crema

Crema Hemorelax – un tratament natural pentru hemoroizi

In prezent, crema Hemorelax s-a dovedit a fi un tratament eficient contra hemoroizilor si are un impact rapid atat asupra afectiunii, cat si asupra cauzelor. Succesul pe care il are aceasta crema pentru hemoroizi este dat de reteta sa unica, bazata in totalitate pe ingrediente naturale si pe procese de prelucrare la cele mai inalte standarde. Prelucrarea ingredientelor este facuta manual, iar ingredientele utilizate sunt selectionate cu foarte mare atentie pentru calitate. Hemorelax – o crema pentru hemoroizi cu efecte garantate

 

Conform reactiei pozitive a peste 92% dintre utilizatori, crema pentru hemoroizi, Hemorelax, are efect terapeutic garantat chiar de la prima aplicare. Aceasta crema este foarte eficienta atat pentru tratarea hemoroizilor interni, cat si pentru tratarea hemoroizilor externi. De asemenea, este utila si pentru fisurile anale. Acest unguent este benefic si recomandat pentru persoanele care au trecut printr-o interventie chirurgicala de eliminare a hemoroizilor – hemoroidectomie – deoarece reduce si usureaza cat mai mult perioada de recuperare.

O reteta bazata pe plante cu efecte imediate asupra hemoroizilor

Crema Hemorelax combina rasina de brad, tataneasa si galbenele cu ulei de floarea soarelui, ceara de albine si ulei de lavanda. Combinatia aceasta unica de remedii naturale este cea care garanteaza pentru rezultatele imediate in tratarea hemoroizilor. Crema va elimina de la prima utilizare durerea, starea de disconfort si mancarimea.

Efectele terapeutice ale tatanesei au fost cunoscute de peste 2000 de ani, aceasta planta fiind folosita pentru a trata si pentru a preveni mai multe afectiuni. In prezent, se foloseste tataneasa pentru efectele sale antiinflamatoare, antitumorale si astringente, care o fac extrem de eficienta pentru tratarea hemoroizilor. In trecut, decoctul de tataneasa era folosit in tratarea hemoroizilor, fiind preparat in casa dupa retete specifice. In prezent, pentru ca fiecare persoana care se confrunta cu hemoroizii si efectele acestora sa beneficieze de cel mai bun tratament, Hemorelax a inclus acest ingredient minune, in cantitatea optima, astfel incat sa ofere doar avantaje utilizatorilor.

Galbenelele au proprietatea de a calma durerile, opresc sangerarile si cicatrizeaza, fiind ideale atat pentru utilizarea in cazul hemoroizilor exteriori, cat si pentru hemoroizii interiori. In trecut, a fost utilizata in retete de crema pe baza de miere si alte plante, pentru a ameliora hemoroizii, iar acum, Hemorelax contine galbenele, in cantitate optima, datorita efectelor dovedite din generatie in generatie.

Rasina de brad este un alt ingredient folosit de mii de ani pentru tratarea mai multor afectiuni, inclusiv a hemoroizilor. Ranile se cicatrizeaza mai repede si fara urme, utilizand crema cu rasina de brad, iar efectul acestei creme asupra hemoroizilor se va simti inca de la primele utilizari, acesta fiind si motivul pentru care rasina de brad a fost inclusa in reteta Hemorelax.

Uleiul de lavanda are efect antiinflamator, antiinfectios, analgezic si antihipertensiv. Pacientii care trec prin crize hemoroidale stiu foarte bine de ce este important un analgezic puternic. Atunci cand presiunea din vasele de sange afectate creste mult peste valoarea limita, pacientii simt o durere intensa si persistenta. Aici intervine uleiul de lavanda care are rol calmant, dar si cicatrizant in acelasi timp, pentru a contribui activ la vindecarea hemoroizilor.

Uleiul de floarea soarelui contine vitaminele E si K, antioxidanti si aminoacizi si astfel faciliteaza miscarile intestinale, precum si vindecarea micilor rani interne. Acest ulei, in combinatie cu ceara de albine naturala, are si efect emolient, hidratand zona in care se afla hemoroizii si facilitand vindecarea.

Toate aceste ingrediente, alese in cantitatea potrivita au facut ca Hemorelax sa fie cel mai bun tratament pentru hemoroizi.

Hemorelax – o crema contra hemoroizilor cu proprietati speciale

Datorita compozitiei sale bazata pe compusi naturali, Hemorelax este o crema insotita de patru proprietati speciale. Fiecare ingredient utilizat face ca aceasta crema sa aiba absorbtie sporita, astfel incat si efectele sa fie imediate. Produsul nu contine parabeni, deci riscul de a produce efecte adverse si reactii alergice este practic nul. Hemorelax nu contine chimicale, fiecare ingredient din compozitia sa fiind natural si prelucrat manual pentru rezultate optime. Crema Hemorelax este vegana si este obtinuta cu grija fata de mediu, din ingrediente recoltate in culturi bio, departe de poluare.

Crema Hemorelax ofera rezultate foarte bune datorita faptului ca acopera cele 3 actiuni de baza din tratamentul contra hemoroizilor si anume – actiunea antihemoroidala, antiinflamatorie si cicatrizanta. Unguentul acesta unic se bazeaza pe o reteta utilizata de generatii intregi de persoane care s-au vindecat de hemoroizi cu ajutorul sau. Crema Hemorelax are o rata de succes de 92%, datorata efectelor combinate ale tuturor ingredientelor sale.

Crema Hemorelax poate fi achizitionata de pe site-ul Hemorelax.ro atat individual, cat si in pachete de doua sau trei cutii si vine insotita de reduceri substantiale, pachete promotionale si bonusuri surpriza, astfel incat fiecare persoana care sufera de hemoroizi sa inceapa tratamentul cu incredere, cat mai curand.

Sursa foto: hemorelax.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare