Boli

#arn mesager #vaccin arn mesager #vaccin covid #vaccin

Ce contine, de fapt, vaccinul ARN mesager. Explicatii pe intelesul tuturor de la CNCAV

Reteta vaccinului anticovid pe baza de ARN mesager a fost dezvaluita si explicata pe intelesul tuturor. Un medic roman stabilit in strainatate a explicat ce contine, de fapt, acest tip de vaccin.

 

„Ce contine vaccinul ARN mesager pe intelesul tuturor!

Lista ingredientelor este relativ simpla in comparatie cu alte vaccinuri: apa, saruri, otet, zahar, grasimi si o substanta activa, fara conservanti.

Majoritatea ingredientelor acestui vaccin sunt substante care se gasesc in mod natural in corpul omenesc. De aceea, acest vaccin prezinta un risc foarte scazut de reactii adverse”, potrivit prezentarii facute de Laura Ghibu, medic stabilit in Suedia, consultant stiintific onorific al CNCAV.

Vaccinul respecta toate cerintele legale de calitate, siguranta si eficacitate si este aprobat de Comisia Europeana, dupa evaluarea efectuata de Agentia Europeana a Medicamentului.

Prin vaccinare impotriva COVID-19 se reduce riscul de infectare, se reduce riscul de transmitere a virusului, se reduce considerabil riscul de spitalizare si se reduce considerabil riscul de deces, mai transmite CNCAV.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului