Terapii alternative

#infectii respiratorii #terapie rasina #muguri de brad #rasina de brad

Terapie cu rasina si muguri de brad

Rasina si mugurii de brad reprezinta o alternativa sanatoasa pentru a trata anumite afectiuni, chiar si foarte complicate. Inainte de a trece la tratamentul medicamentos este intotdeauna recomandat sa incerci pentru inceput cu cele alternative.

Rasina si mugurii de brad sunt foarte eficienti in tratarea cistitelor, a infectiilor renale, a infectiilor respiratorii si a virozelor. Descopera mai multe informatii despre efectele si beneficiile risinii si a mugurilor de brad.
 

Mugurii de brad


Tinctura si extractul de muguri de brad reprezinta o varianta foarte buna a siropului de tuse. Daca te confrunti cu o tuse seaca provocata de agenti alergeni, dar mai ales de o infectie respiratorie , raceala sau gripa.

Consuma in fiecare zi cate o lingurita de miere in amestec cu o lingurita de extract de muguri de brad. Produsul se ia dupa fiecare masa, dupa care cel putin 30 de minute este recomandat sa nu bei apa si sa nu consumi alimente.

O alta afectiune pe care o poti trata cu ajutorul mugurilor de brad este anorexia si lipsa poftei de mancare. Inainte de fiecare masa (cu aproximativ 20 de minute) este recomandat sa bei jumatate de pahar cu apa plata in care adaugi o lingurita cu sirop de muguri de brad.

Mugurii de brad ofera organismului tau o serie de vitamine si minerale esentiale pentru sanatatea ta. Daca te simti slabit si lipsit de energie se recomanda sa urmezi un tratament cu extract natural de muguri de brad pe o perioada de cel putin doua saptamani.

In farmacii si in magazinele naturiste vei gasi siropuri speciale si extracturi naturale din muguri de brad, iar preturile acestora sunt destul de reduse.
 

Rasina de brad


Rasina de brad actioneaza adesea ca un antibiotic foarte puternic impotriva unor bacterii precum Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Streptococcus mutans si Listeria monocytogenes. Asadar, daca te confrunti cu una dintre acestea ar fi bine ca pentru inceput sa optezi pentru un tratament pe baza de rasina de brad.

In acelasi timp, rasina de brad trateaza cu succes probleme precum infectiile renale si cistite (chiar si cele hemoragice).
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din naturist

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare