Terapii alternative

#plante #naturist #sanatate #carti #editura corint #concurs

Castiga cartea "Ghidul plantelor medicinale"

Tratamentele au un impact foarte mare asupra sanatatii omului din secolul 21. Cu ajutorul plantelor se pot trata fara probleme afectiuni de la cele mai simple, pana la cele mai grave. Plantele medicinale sunt usor de asimilat si bine tolerate de organism. Rareori au efecte secundare sau reactii adverse si nu produc dependenta.

Cartea " Remedii naturiste - ghidul plantelor medicinale" , de la , 330 de plante care trateaza cu succes atat afectiuni interne cat si externe.

Sanatate.acasa.ro si - Ghidul plantelor medicinale!" Daca doresti sa stii totul despre plantele care iti pot imbunatati starea de sanatate, ai sansa acum cu ajutorul acestui ghid. Nu mai astepta si fa primul pas participand la concurs!

Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe forum.acasa.ro si sa raspunzi la urmatoarea intrebare: "Care este planta pe care o folosesti cel mai des atunci cand ai o problema de sanatate si care sunt rezultatele utilizarii acesteia?". Vor fi premiate cele mai originale si personalizate 3 raspunsuri.

Pentru a raspunde pe forum da click AICI.

Nu uita ca pentru a comenta pe forum acasa.ro trebuie sa iti creezi cont pe acasa.ro. In cazul in care nu ai deja, poti sa te inregistrezi AICI.

Important! Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida , iar datele personale - corecte!

Concursul se desfasoara in perioada 26 octombrie - 26 noiembrie. Cei 3 castigatori vor fi anuntati, in data de 27 noiembrie, atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e-mail.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din naturist

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului