Frumusete & Ingrijire

# tratamente riduri #tratamente intinerire #frumusete #riduri

Tratamente de intinerire rapida. Scapa de riduri!

Tenul are nevoie de ingrijire speciala. Astfel, daca vrei sa arati perfect si sa ai o piele proaspata si tanara mereu, ar trebui sa iti faci tratamente speciale, din ingrediente naturale. 

Acestea ajuta pielea sa se mentina elastica, o hidrateaza si te intineresc rapid. Iata cateva masti simple, pe care le poti prepara acasa: 

Masca cu ulei de masline

Amesteca doua linguri de iaurt cu o lingura de ulei de masline extra-virgin, o lingura de miere, doua linguri de zeama de lamaie si cu 10 picaturi de vitamina A uleioasa. Incalzeste pe aragaz acest amestec, insa nu il lasa sa fiarba. Inmoaie cateva comprese in aceasta solutie si aplica-le pe fata, apoi reumezeste-le la fiecare 5 minute timp de jumatate de ora. Clateste apoi cu apa calda.

Masca cu cafea

Amesteca trei linguri de zat de cafea proaspat cu o lingura de ulei de masline extra-virgin si cu o jumatate de lingurita de miere cruda eco.
Aplica amestecul pe fata curata si se maseaza usor pielea. Lasa-l sa actioneze timp de 10 minute, apoi spala-te cu apa calduta. Aceasta masca abraziva poate fi folosita fara probleme saptamanal. 

Masca cu albus

Bate bine un albus si amesteca in el o lingurita de zeama de lamaie. Aplica apoi pe fata si lasa-l 10-15 minute, dupa care clateste-te bine cu apa.

Amestecul are efect astringent, astfel ca va inchide vasele subtiri de sange de la nivelul fetei, iar pilea isi va pierde rosata. In plus, va capata stralucirea obrajilor de bebelus.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare