Frumusete & Ingrijire

# medical estetic #selenia xmagic #dizolvarea depozitelor de grasime #tratament anticelulitic #remodelare corporala #abdomen plat

Abdomen plat, obtinut fara pic de efort

Numai cine nu a facut deloc exercitii fizice nu stie cat de greu se modeleaza abdomenul. Colaceii de grasime se incapataneaza uneori sa dispara, indiferent cate exercitii, care mai de care mai complicate, am face. Iar deznadejdea este primul pas spre o batalie pierduta.

O dieta potrivita, exercitiile cardiovasculare si hidratarea sunt cateva elemente-cheie in momentul in care iti propui sa ai un abdomen plat. Numai ca, vorba aceea, socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, motiv pentru care nici rezultatele nu sunt intotdeauna cele scontate, mai ales ca cine n-ar vrea sa obtina un abdomen ca de revista usor si rapid. Din fericire, e posibil si asa ceva: abdomen cu forma perfecta obtinut fara pic de efort.

O tehnologie unica, menita sa stimuleze tesutul ca nici un alt aparat, a fost inventata de specialistii Selenia din Italia. Echipamentul poarta denumirea Selenia X-Magic si are, pe buna dreptate, efecte magice.

Remodelarea abdomenului cu X-Magic

X-Magic, adus in Romania de Medical Estetic Line, detine un soft care include programe presetate pentru fiecare zona a corpului, inclusiv pentru zona abdominala si pentru depozitele de grasime care se fixeaza aici. Practic, prin intermediul corelarii simultane a mai multor functii – radiofrecventa, ultrasunetele, fotobiostimularea si vaccumul – aparatul reduce imperfectiunile din zona abdominala dupa doar cateva sedinte.

Astfel, prin intermediul radio-frecventei sunt incalzite straturile pielii in profunzime stimulandu-se astfel drenajul si circulatia sangelui si in acelasi timp sunt reactivati fibroblastii si creste productia de colagen si elastina.

Ultrasunetele produc vibratii care realizeaza un masaj terapeutic, mult mai eficient decat cel manual. Prin intermediul stimulilor luminosi creste elasticitatea tesuturilor de la nivelul abdomenului si este stimulata vascularizarea, ajutand in acest fel la dizolvarea depozitelor de grasime. Masajul cu ajutorul vacuumului nu este deloc dureros, in schimb are avantaje uriase: reduce stratul adipos, tonifica pielea si remodeleaza talia.

Tratamente cu X-Magic la Perfect Lines

De efectele benefice ale aparatului Selenia X-Magic poti beneficia la Clinica Perfect Lines, acolo unde specialistii iti vor face mai intai un examen medical, in urma caruia vor stabili un plan de tratament.

Aparatul X-Magic permite o resursa sinergetica de energii combinate cu actiune specifica impotriva grasimii localizate si atrofiei tesuturilor. Unul dintre avantajele uriase ale utilizarii acestui aparat este timpul scazut de tratament. Toate cele patru tehnologii functionand simultan reduc foarte mult timpul in care abdomenul tau capata forma dorita. Iar rezultatele sunt exceptionale! O spun toti cei care au beneficiat de tratamentul cu X-Magic.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare