Frumusete & Ingrijire

#produse frumusete Salma Hayek # Salma Hayek ritual frumusete # Salma Hayek frumusete #salma hayek

Ritualul de frumusete al Salmei Hayek. De ce nu-si vopseste parul

Cand vine vorba despre frumusete, Salma Hayek merge pe principiul „less is more”, cu cat mai putine produse, cu atat rezultatul va fi mai benefic. Actrita in varsta de 51 de ani apeleaza la trucurile de infrumusetare pe care i le-a transmis bunica sa.

Regula de aur pentru Salma Hayek, dupa cum a dezvaluit pentru New York Times, este sa se demachieze in fiecare seara. „Nu imi curat tenul dimineata! Bunica mea m-a invatat ca noaptea pielea isi inlocuieste toate substantele pe care le-a pierdut in timpul zilei.”

In ceea ce priveste produsele de infrumusetare pe care le foloseste, Salma Hayek le alege pe cele naturale. „Dimineata folosesc apa de trandafiri, inainte de a aplica crema hidratanta. Seara apelez la un ulei de cocos pe post de demachiant si la apa de trandafiri pentru a curata in profunzime.” a povestit pentru NYT.

Cand se machiaza de zi, Salma Hayek aplica un strat subtire de fond de ten si foloseste rujul ei preferat atat pentru buze, cat si pentru pometi. Cu ajutorul acestuia, obtine o nuanta intensa pe buze si un ton trandafiriu si natural la nivelul obrajilor.

Parul stralucitor al Salmei Hayek este rezultatul modului in care care il ingrijeste. Actrita rareori alege sa faca o schimbare in materie de coafura sau sa foloseasca produse de styling: „Parul meu este curat, cret si dezordonat atunci cand nu lucrez.”

Pentru mai multa hidratare si stralucire, Hayek apeleaza la un ulei hranitor pentru par si il prinde cu un elastic.

Mai mult decat atat, Hayek nu isi vopseste parul: „E culoarea mea naturala si sunt firele mele naturale albe” a spus ea. „Unul dintre motivele pentru care nu imi vopsesc parul este ca nu am rabdare. Nu vreau sa-mi petrec ce mi-a mai ramas din tinerete pretinzand ca sunt mai tanara, in loc sa ma bucur de viata!”.

Sursa foto: Hepta 



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare