Frumusete & Ingrijire

#dinti #dantura #albire #whitestrips

Albirea dintilor acasa cu produsele Crest Whitestrips

Zambetul placut joaca un un rol important in viata noastra de zi cu zi. O dantura frumoasa ne face mai increzatori si mai atragatori. Nu multi dintre noi se pot insa lauda cu dinti albi si stralucitori. Numerosi factori precum fumatul , vinul si cafeaua isi lasa amprentele asupra danturii noastre. Tot mai multe persoane apeleaza in zilele noastre la produsele profesionale de albire a dintilor. Aceste tratamente sunt usor de realizat, iar rezultatele sunt vizibile in cateva zile.
 

Dinti albi pentru un zambet perfect
 

Albirea dintilor este un proces de decolorare a petelor smaltului si ale dentinei. Inaintarea in varsta, consumul de alimente si bauturi care pateaza, fluorizarea excesiva sau degenerarea nervilor sunt doar cateva dintre cauzele colorarii dintilor.

Cu Crest whitestrips vei uita insa de neplacerile cauzate de o dantura patata si vei obtine dinti albi, pentru un zambet fermacator.

Albirea dintilor este mai eficace pe dintii patati moderat. Crest Whitestrips actioneaza asupra dintilor naturali. Candidatii ideali sunt pacientii cu dinti naturali care au pete galbene, maro sau portocalii.

Si pacientii care au dintii patati ca urmare a fumatului sau a inaintarii in varsta pot folosi benzile adezive de albire de la Crest Whitestrips. Gradul de albire a dintilor naturali va depinde de la pacient la pacient, in functie de structura dintilor fiecaruia si de durata de folosire a sistemului de albire.
 

Cum poti sa iti albesti dintii acasa?
 

Benzile adezive Crest Whitestrips se pun peste dinti. Pe masura ce peroxidul de hidrogen actioneaza, oxigenul patrunde in smalt si dentina si decoloreaza substantele colorate depuse.Whitestrips isi produce efectul in timp de 30 de minute. Benzile adezive sunt simplu de folosit si le poti purta oriunde si oricand.

Tratamentul cu benzile adezive Crest Whitestrips este sigur atat pentru dinti cat si pentru gingii. Structura dintelui nu este schimbata sau afectata, numai culoarea este transformata. Rezultatele se vor vedea dupa 2- 3 zile de tratament. Pentru cei mai multi pacienti, efectul dureaza cativa ani.
 

Cum se aplica benzile adezive de albire Crest Whitestrips?
 

Foliile concepute de Crest Whitestrips sunt foarte discrete. Poti sa le folosesti oricand si oriunde. Le poti folosi dimineata cand te pregatesti sa te duci la serviciu, cand navighezi pe internet, cand faci dus sau chiar si cand vorbesti la telefon.

Pentru a obtine cele mai bune rezultate, nu trebuie sa te speli pe dinti inainte de a aplica plasturii de albire. Plasturii se poarta timp de 30 de minute, de doua ori pe zi.
 

Cum functioneaza Crest Whitestrips?
 

Crest Whitestrips este un plasture flexibil acoperit cu un strat de gel ce contine peroxid. Aceasta solutie este folosita de medicii stomatologi pentru albirea dintilor . Fiecare plasture are un design unic pentru a se mula pe dintii pacientului. Gelul actioneaza in cele 30 de minute atunci cand este folosit. Benzile adezive de albire Crest Whitestrips se folosesc numai pe dintii naturali. Nu albeste dinti pusi sau lucrarile dentare.

La Crest Whitestrips vei gasi produse personalizate, in functie de nevoile tale. Astfel, vei primi un produs personal, in functie de varsta. De asemenea, in alegerea unui produs de albire se va tine cont si de alte lucruri: daca fumezi, consumi alimente sau bauturi care coloreaza dantura, daca ai dinti sensibili . Alti factori importanit de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi un produs de albire sunt si stadiul actual al dintilor tai si culoare pe care acestia o au.

Afla de ce produs ai nevoie pentru a avea dintii albi, dand click AICI.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare