Dieta si nutritie

# gradime burta #slabit #grasime #abdomene #burta

Vrei sa scapi de grasimea de pe burta? Iata ce trebuie sa faci

Grasimea de pe burta este foarte greu de dat jos. Majoritatea persoanelor care vor sa scape de aceasta problema ajung sa faca abdomene in exces, fara a avea insa rezultate.

Cei care vor sa scape de grasimea de pe burta trebuie sa stie ca atat expertii in sport cat si nutritionistii sustin ca abdomenele in exces nu duc la subtierea taliei ci, mai rau, la ingrosarea ei.

Acest lucru se intampla din cauza ca abdomenele nu fac decat sa mareasca masa musculara a burtii, fara sa topeasca o mare parte din grasime. Pe de alta parte, abdomenele ajuta la tonifierea muschilor deci nu trebuie sa renuntati in totalitate la ele.

Atat nutritionistii cat si expertii in fitness sustin ca cea mai buna metoda de a scapa de grasimea de pe burta este sa va orientati foarte mult pe o dieta corespunzatoare combinata cu un anumit tip de sport.

Dieta ideala pentru a scapa de grasimea de pe burta trebuie sa fie formata in principal din proteine si alimente care sunt bogate in antioxidanti (rosii, pepene, greapfruit, fasole verde) care sa fie consumate la masa de pranz si seara si din alimente pe baza de carbohirati dar de natura integrala, precum cerealele de ovaz, care sa fie consumate dimineata.

Continuarea pe Lyla.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare