Boli

#obezitate #kilograme in plus #greutate #grasimi #dieta sanatoasa

Cum sa tratezi obezitatea in mod natural

Oamenii, indiferent de varsta pe care o au, sunt predispusi la obezitate. Vinovata de acest lucru este in primul rand alimentatia. De asemenea, alti factori responsabili de obezitate sunt: mostenirea genetica, stresul, problemele tiroidei si asa mai departe.

Pentru ca obezitatea este o problema serioasa in tara noastra si afecteaza un numar mare de persoane, ar trebui sa stim cum sa luam masuri in acest sens. Nu uita ca obezitatea nu inseamna doar un strat mare de grasime, ci si riscuri grave pentru sanatate: probleme la nivelul rinichilor, ficatului si a inimii.

Descopera cele mai bune tratamente alimentare impotriva obezitatii.
 

Curmale


Curmalele contin o cantitate mare de minerale, vitamine si fibre, iar in acelasi timp continutul acestora de grasime este foarte redus. Daca suferi de obezitate poti consuma chiar si 300 de grame de curmale, fara sa ai probleme cu greutatea.
 

Mere


Merele contin pectina, un ingredient care ajuta la descompunerea si eliminarea grasimilor in mod eficient. Consuma zilnic cel putin 3 mere, cate unul dupa fiecare masa.
 

Sfecla


Sfecla este recunoscuta pentru faptul ca ajuta la eliminarea grasimilor din ficat si rinichi. Acest lucru se datoreaza continutului de fier recunoscut pentru faptul ca lupta impotriva grasimilor.

Varza


Varza are puterea de a concentra o mare parte de grasimi din organism in intestine si de a le elimina de acolo in totalitate. Acest lucru este datorat sulfului si fierului. Pentru rezultate maxime, ar fi bine sa consumi salata de varza sau o supa de varza in fiecare zi.
 

Morcovi


Consuma zilnic cate 1 - 2 morcovi cruzi. Acestia sunt bogati in beta-caroten, ingredient care ajuta la accelerarea procesului de slabire. Morcovii permit organismului sa functioneze mai bine si sa distruga o cantitate mare de grasimi din organism.
 

Patrunjel


Patrunjelul este un aliment care nu lipseste din produsele naturale de slabit si detoxifiere . Consuma zilnic cate 500 de ml de fiertura de patrunjel, timp de cel putin o luna. Efectele vor fi vizibile dupa primele doua saptamani de tratament.
 

Alte alimente benefice in tratamentul impotriva obezitatii:

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare