Frumusete & Ingrijire

#decolteului si mainilor #gatului #intinerire a fetei #Juvederm Volite #skinmed clinic #dr. Amalia Anghel # dermatologie bucuresti #piele ferma #acid hialuronic #riduri

Descopera tratamentul revolutionar de intinerire a fetei, gatului, decolteului si mainilor!

Lupta cu timpul este unul dintre lait-motivele cercetarilor si inovatiilor ultimelor decenii in domeniul sanatatii si frumusetii. Si daca nu putem opri scurgerea timpului in sine, ceea ce putem face este sa stopam modificarile aspectului fizic inerente, sa imbunatatim calitatea pielii, intarziindu-i cat mai mult posibil imbatranirea. Mereu atenti la nevoile pacientilor, specialistii de la Skinmed Clinic, Centrul de Excelenta in Dermatologie Bucuresti, opteaza constant pentru cele mai eficiente si performante tratamente de rejuvenare, sanatatea si frumusetea pielii fiind dezideratul absolut al fiecarui dermatolog angajat in lupta cu timpul.

Asa cum stim, pe piata exista mai multe feluri de substante injectabile, fiecare avand roluri si calitati diferite. Juvederm Volite este noul acid hialuronic de hidratare pe termen lung, din cadrul tehnologiei Vycross a firmei Allergan, unul dintre cei mai mari producatori farmaceutici din lume, acid care face veritabile minuni la nivelul fetei, gatului, decolteului si mainilor.

“O singura procedura corecteaza ridurile fine, hidrateaza pielea in profunzime, pastrandu-i elasticitatea naturala timp de 9 luni. Acest nou produs a fost special creat pentru o hidratare in profunzime a pielii, conferindu-i elasticitate si catifelare. Produsul este destinat pacientilor care doresc o imbunatatire vizibila a calitatii pielii, intinerirea fetei, gatului, decolteului si mainilor. Ca rezultat al tehnologiei Vycross, tratamentul cu Juvederm Volite are efectul unui lifting. Substanta injectata actioneaza prin cresterea densitatii straturilor epidermice, hidratand pielea in profunzime, efecul imediat fiind de prospetime si rejuvenare, care dureaza timp indelungat. Juvederm Volite este singurul produs care actioneaza pe o perioada de pana la 9 luni, dupa o singura procedura, efectul fiind vizibil imediat. “, spune Dr. Amalia Anghel, medic primar dermatovenerologie in cadrul Skinmed Clinic, Centrul de Excelenta Dermatologie Bucuresti.

Pe langa hidratare, umplerea ridurilor fine prin difuzarea substantei este esentiala. Naturaletea este atributul injectarilor cu Volite.

Injectarea cu Volite se efectueaza cu un ac foarte fin, dintr-o noua generatie de dispozitive medicale, fapt care garanteaza confortul in timpul procedurii, dar si reducerea considerabila a riscului aparitiei hematoamelor.

“Efectul revolutionar al acestui acid hialuronic consta si in continutul de lidocaina regasit in formula Juvederm, care ajuta la asigurarea unui grad ridicat de confort in timpul injectarii, deoarece produce o anesteziere instanta a zonei. Procedura de intinerire a fetei, gatului, decolteului si mainilor este minim invaziva, cu o perioada foarte scurta de recuperare.”, adauga Dr. Amalia Anghel, specialistul din cadrul clinicii Skinmed, Centrul de Excelenta Dermatologie Bucuresti.

Daca, de exemplu, acidul hialuronic poate fi regasit in numeroase produse de hidratare a pielii, substantele din gama Juvederm sunt singurele care ajuta, de fapt, la refacerea acidului hialuronic din straturile epidermice, ajutand astfel la redarea elasticitatii naturale, a fermitatii si a tonusului pielii.

O singura injectare cu Juvederm Volite este suficienta pentru un ten vizibil intinerit si proaspat pana la 9 luni.

Pentru ca deja te-am obisnuit ca la Skinmed Clinic – Centrul de Excelenta in Dermatologie Bucuresti – sa gasesti medici specialisti cu o vasta experienta care imbina cercetarea, preventia si tratamentul cu aparatura medicala si produse de ultima generatie, te asteptam sa faci cunostinta si cu ultima inovatie pentru calitatea pielii: Juvederm Volite.

Rezultatele vor fi vizibile dupa 1-2 saptamani, pacientii beneficiind de o piele mai luminoasa, mai ferma, mai fina si cu linii fine si riduri superficiale reduse substantial.

De ce este importanta grosimea tegumentului la nivelul fetei?

Pentru ca, o data cu trecerea timpului, pielea devine mai subtire, scazand cantitatea de acid hialuronic existent in mod natural la nivelul acesta. Desi face parte din procesul natural de imbatranire fiziologica, acesta poate fi incetinit, refacand calitatea si textura pielii cu Juvederm Volite.

“Prin introducerea acidului hialuronic direct la nivelul tegumentului, a fost demonstrata o crestere semnificativa a markerilor de hidratare (AQP3 and GAG). Atunci cand sunt folosite doar creme hidratante, efectul acestora este de a crea un strat artificial la nivelul pielii ce poate doar hidrata temporar stratul superficial al acesteia, insa nu poate patrunde in straturile profunde, oferind imbunatatiri majore. Exista produse de ingrijire la domiciliu ce contin acid hialuronic, insa acesta este absorbit in cantitate foarte mica, uneori chiar deloc, beneficiile folosirii acestora fiind, din pacate, limitate.”, precizeaza specialistul.

Din cauza injectarii multiple la nivelul zonei tratate, pielea poate fi rosie timp de 24-48 de ore dupa procedura. In unele cazuri, la locul injectarii, dupa 12-24 de ore, pot aparea mici vanatai, echimoze, in special la persoanele care folosesc medicatie anticoagulanta, antiinflamatoare, suplimente cu ulei de peste sau turmenic. Acestea insa sunt de mici dimensiuni, dispar in 7-10 zile si pot fi cu usurinta acoperite cu produse de makeup.

Dr. Amalia Anghel, medic primar dermatovenerologie Skinmed Clinic: “Rareori, poate aparea alergia la acidul hialuronic sau, uneori, la crema anestezica; de asemenea, exista un risc minim de infectie din cauza intepaturilor multiple, insa aceasta se poate trata prin administrarea de antibiotice”.

FOTO: skin-med.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare