Frumusete & Ingrijire

#schimbari varsta #sanatate

Cum se schimba viata la 30 de ani. 7 diferente vizibile cu ochiul liber

N-ai crede ca viata ta poate sa difere foarte mult intre 20 si 30 de ani. La urma urmei nu e decat un deceniu la mijloc! Cu toate acestea, exista o multime de deosebiri intre aspectul si stilul de viata caracteristic celor doua perioade. Iata ce se schimba:

1. Ritualul de frumusete

La 20 de ani, ritualul de frumusete la caderea serii e simplu: te speli pe dinti, apoi pe fata cu apa si sapun si gata! La 30 de ani insa e nevoie de mult mai mult pentru a fi gata de culcare. In primul rand, te demachiezi cu solutii speciale, aplici creme de noapte, creme pentru ochi.

2. Bratele

La 20 de ani, sanii sunt fermi si n-au nevoie de sustinere, asadar sutienul pare optional. La 30, insa, sutienul devine obligatoriu si asta mai ales daca ai trecut cel putin printr-o nastere pana la aceasta varsta.

3. Lenjeria

La 20 de ani, perspectiva intalnirii cuiva nou e mereu la orizont, asadar esti mereu pregatita: proaspat epilata si cu lenjerie intima sexy in dotare. Dupa 30 de ani, intervine rutina: esti casatorita si incepi sa apelezi la expresia "nu ma mai alege nimeni", astfel ca incepi sa iti neglijezi aspectul.

4. Pensatul

Daca la 20 de ani, pensatul parea o optiune si nu prea, la 30 devine obligatoriu. Ba, mai mult, incep sa apara fel si fel de fire de par pe unde nici nu te astepti, in barbie, pe obraji, astfel ca trebuie sa iei urgent masuri.

5. Toleranta la alcool

Pe la 20 de ani, poti sa pierzi o noapte intreaga in jurul catorva cocktailuri, iar dimineata sa mergi la munca fresh, ca si cum nimic nu s-a intamplat. Pe la 30, in schimb, nu-ti mai permiti asemenea extravagante. In primul rand ca alcoolul te doboara mult mai repede si, in al doilea rand, ai alte responsabilitati: familie, copii.

6. Culoarea parului

La 20 de ani, te joci cu vopselele de par, experimentezi culori doar ca sa te distrezi. Odata ce ai trecut de 30 de ani, vopsitul devine o necesitate, intrucat vrei sa maschezi cu orice pret aparitia celor cateva fire de par alb.

7. Sexul

Ei, bine, pana si sexul difera de la 20 la 30 de ani. Daca la 20 de ani partidele de amor sunt jucause si te gandesti mai mult daca a observat cat de bine arati, ce fund sau ce brate tonifiate ai, la 30 de ani, stii mult mai bine ceea ce iti place si nu te jenezi sa o arati si sa o spui. Sexul devine mult mai matur si, odata cu asta, mult mai responsabil.

Foto: philly.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare