Dieta si nutritie

#corp sanatos #viata sanatoasa #fitness #regim #sanatate

3 sfaturi de urmat pentru un corp sanatos la inceput de an

O vorba veche spune ca asa cum incepi un an, fix la fel te vei simti pana la sfarsitul sau. Chiar si atunci cand sanatatea este in prim-plan, este extrem de important sa ai un organism plin de energie, chiar din primele luni ale anului. Mai ales acum, cand vremea rea de afara poate pune foarte usor bete in roate intregului organism, este mai mult decat indicat sa avem grija de sanatatea noastra. De la suplimentele naturiste pe care le iei inainte de culcare si pana la controalele medicale pe care le faci, toate acestea conteaza pentru ca tu sa fii mereu fericita, sanatoasa si plina de viata. Asadar, iata 3 sfaturi de urmat pentru a te bucura de un corp sanatos, inca din primele luni ale lui 2018:

Odihneste-te foarte bine

Somnul este extrem de important pentru fiecare dintre noi, de la mic la mare. Fie ca ne pregatim pentru inca o runda de examene, sau pentru promovarea pe o pozitie mult mai buna, odihna este un aliat de incredere pe care ne putem baza in timpul unei zile. De aceea, primul nostru sfat de inceput de an este urmatorul: Odihneste-te cat de mult poti!

Pentru asta, ai nevoie de cateva lucruri foarte importante pentru un somn bun: un pat foarte bun, cu o saltea de calitate si asternuturi confortabile, multa liniste, pijamale confortabile si o baie fierbinte in fiecare noapte, inainte de a te baga in pat. Mai mult decat atat, poti lua cu incredere si cateva suplimente pentru insomnie, produse naturiste de calitate, ce iti vor oferi un somn dulce si odihnitor.  

Fa-i o vizita medicului tau

Primele luni din an nu trebuie sa treaca fara ca tu sa faci o serie de vizite la medic. Nu trebuie sa suferi neaparat de ceva, pentru a te intalni cu specialistul. Preventia este cea mai buna arma impotriva afectiunilor, fie ca apelezi la o clinica de ginecologie sau la dentist, pentru un control de rutina. De asemenea, analizele tale trebuie sa iasa foarte bine, pentru a te bucura de un an plin de energie, asa ca nu mai sta pe ganduri si programeaza-te chiar acum pentru un set complet de investigatii medicale, ce iti pot oferi date extrem de vitale despre starea organismului tau.

Mergi la sala

Fa-ti timp de cel putin 2 ori pe saptamana pentru a merge la sala de antrenamente, pentru ca rezultatele nu vor inceta sa apara. Vara se apropie, iar tu vrei sa arati absolut minunat pentru 3 luni pline de soare, mare si distractie la piscina. Pe langa antrenamentele tale, poti integra in dieta ta si o serie de suplimente eficiente pentru o slabire rapida, ce iti vor oferi in cel mai scurt timp greutatea dorita. Cu toate acestea, mersul la sala nu este doar despre cum arati, ci si despre cum te simti din punct de vedere psihic. Vei vedea ca vei mult mai fericita, pentru ca antrenamentele fizice sunt o gura de aer proaspat pentru starea ta de spirit.

Asa ca incepe anul cu un organism sanatos si cu o sanatate de nota 10, prin cateva trucuri simple ce iti vor oferi nu doar o stare de spirit mult mai buna, dar si garantia unui trup perfect, pentru tot restul anului.

Sursa foto: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare