Boli

# Victoria Price #telespectatoare # cancer de tiroida #cancer

Uimitor! O ziarista a aflat de la o telespectatoare ca sufera de cancer

Un scenariu desprins parca din filme a avut loc in SUA. O ziarista din Florida a aflat de la o telespectatoare ca sufera de cancer.

Mai exact este vorba despre prezentatoare Victoria Price, care dupa ce a aparut intr-o emisiune cu o umflatura in zona gatului a fost atentionata de o telespectatoare sa mearga la un control.

“Ei bine, oricat ar parea de ciudat sa va relatez propria poveste, pentru mine e foarte important s-o spun, nu doar in scop educativ, dar si ca sa va multumesc, pentru ca eu nu-mi observasem umflatura de pe gat pana cand mi-a atras atentia o telespectatoare”, a declarat Victoria Price.

In iunie, pe redactia postului de televiziune unde lucreaza Victoria Price, a fost primit un e-mail cu un mesaj adresat acesteia, pe cat de simplu pe atat de naucitor. “Te rog du-te si controleaza-ti tiroida. Si gatul meu arata la fel si s-a dovedit a fi cancer”, suna mesajul.

Jurnalista si-a sunat rapid medicul si dupa o luna a primit rezultatul biopsiei: cancer de tiroida, din fericire una dintre formele cu cea mai mare rata de vindecare.

“Fireste, toata lumea ma intreaba daca am reusit sa iau legatura direct cu telespectatoarea care m-a atentionat. I-am scris un mesaj la inceputul saptamanii, cand am primit diagnosticul, ca sa-i multumesc din tot sufletul. Mi-a raspuns azi. Sper ca dupa operatie sa ne cunoastem si sa ne imprietenim. O sa fiu operata luni, cand imi va fi scoasa complet glanda tiroida. Daca totul merge bine, ma intorc pe teren peste aproximativ o saptamana”, a declarat Victoria Price.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare