Boli

#prevenire cancer san #san #boli #cancer #cancer de san

Tu stii cum sa previi cancerul la san?

Cancerul de san este principala maladie care afecteaza aproximativ 10.000 de femei din Romania in fiecare an. Pentru a reduce numarul de imbolnaviri, specialistii de la Centrul Medical Anadolu vorbesc frecvent despre factorii de prevenire a cancerului la san.

Specialistii din Turcia spun ca mentinerea unei greutati optime si a unui stil de viata echilibrat sunt principalele rutine care minimalizeaza riscul de dezvoltare al cancerului mamar.

Prof. Dr. Metin Cakmakci, chirurg generalist la Anadolu este de parere ca factorii genetici sunt importanti, dar nu esentiali. Daca mama sau bunica ta a avut cancer mamar, predispozitia de a dezvolta maladia este mai mare, dar nu este obligatorie. Rutina ta zilnica de alimentatie si sport, auto-palparea lunara si vizitele regulate la medic, reprezinta metodele de ingrijire cele mai potrivite pentru o femeie care are in familie un caz de cancer la san.

In plus, acestea trebuie sa fie rutine de ingrijire pentru fiecare femeie. Depistarea maladiei inca din statiile incipiente este esentiala pentru o recuperare eficienta si rapida. La Centrul Medical Anadolu, medicii oncologi vizeaza un tratament personalizat pentru cancerul mamar care presupune o abordare holistica. In acest context, beneficiile tehnologiei Cyberknife pentru pacient sunt multiple. In sedintele de radioterapie, robotul Cyberknife isi poate focaliza doza radiatiilor pe o anumita tumora, fara sa afecteze tesuturile sanatoase din jur.

Cyberknife ofera o flexibilitate mai mare si pentru chirurg si poate fi utilizat pentru operarea unor tumori aflate in locuri considerate pana acum inaccesibile pentru interventia chirurgicala. Mai multe informatii despre serviciile medicale oncologice de la Anadolu gasiti pe website.

Advertorial

Sursa foto: thecambodiaherald.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare