Boli

# sustinere imunitate #imunitate

Sustine imunitatea cu solutii eficiente si inovatoare

Un sistem imunitar puternic care sa ne tina cat mai mult departe de raceli in sezonul rece sau sa ne ajute sa ne recuperam mai usor atunci cand apar diverse probleme de sanatate se “construieste”.

 

Majoritatea oamenilor racesc la un moment dat, unii de doua ori pe an sau chiar mai des, iar altii o data la cativa ani. Frecventa, durata si intensitatea sunt diferite de la o persoana la alta. Iar diferenta in bine sau mai putin bine este data de imunitate. Acest sistem complex, cu care ne nastem si pe care il sustinem in timp, are rolul de a ne apara de atacurile venite din partea virusurilor, bacteriilor sau parazitilor.

Pentru a functiona la capacitate maxima, el are nevoie sa fie sustinut de un stil de viata sanatos, care sa includa exercitii fizice facute cu regularitate, o alimentatie echilibrata, somn odihnitor, perioade de relaxare, o hidratare optima si renuntarea la obiceiurile nesanatoase, precum fumatul sau consumul excesiv de alcool.

Fiterman Pharma a dezvoltat o gama completa de vitamine si minerale, special concepute pentru sustinerea sanatatii sistemului imunitar si pentru a te ajuta sa treci mai usor peste provocarile specifice sezonului rece.

Vitamina C 1000 mg - ​​ Comprimate masticabile, cu un continut ridicat de vitamina C. Aceasta ajuta la functionarea optima a sistemului imunitar, reducerea oboselii si extenuarii, imbunatatirea absorbtiei fierului, functionarea normala a metabolismului si protejarea impotriva stresului oxidativ. Este important de stiut ca aceasta vitamina esentiala pentru buna functionare a organismului nu este sintetizata de corpul uman si nici nu poate fi stocata de acesta. Necesarul zilnic de vitamina C poate fi acoperit doar printr-o alimentatie adecvata si prin suplimente nutritive.

Vitamina C 1000 mg + Zn 25 mg + D3 4000 UI - Un complex de vitamine si zinc, cu actiune sinergica in sustinerea sistemului imunitar. Acesta creste rezistenta organismului la infectii, stimuleaza sinteza de anticorpi si ajuta organismul sa se refaca dupa perioadele de boala.

Ostart D3 4000 UI spray - Un produs inovativ, conceput pentru a elibera, intr-un singur puf, doza optima de vitamina D3, vitamina esentiala pentru mentinerea sanatatii organismului. Aceasta favorizeaza absorbtia intestinala a calciului si fosforului, are rol esential in formarea si consolidarea oaselor, a dintilor si are un rol important in sustinerea sistemului imunitar. Acest produs asigura o absorbtie rapida si are aroma placuta de portocale.

Ostart D3 2000 UI comprimate - Asigura doza optima de vitamina D3, vitamina esentiala pentru mentinerea sanatatii organismului. Favorizeaza absorbtia intestinala a calciului si fosforului. Are rol esential in formarea si consolidarea oaselor si a dintilor si intareste sistemul imunitar.

Produsele pentru imunitate de la Fiterman Pharma pot fi achizitionate din farmaciile partenere si de aici: www.shopfiterman.ro.

Te invitam sa descoperi mai multe informatii despre suplimentele nutritive Fiterman Pharma pentru o stare de bine urmarindu-ne pe Facebook https://www.facebook.com/LaboratoareleFiterman si pe Instagram: https://www.instagram.com/fitermanpharma/

Sursa foto: shopfiterman.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare