Boli

#magazin online #promotii #tigari electronice # promotii tigari electronie #te20.ro #tigare electronica

Promotiile lunii februarie in magazinul te20.ro

ADVERTORIAL

In luna februarie, magazinul online te20.ro te asteapta cu numeroase promotii atractive la tigari electronice, accesorii si consumabile. Daca "vanezi" de multa vreme un anumit model de tigara electronica, acum este momentul sa profiti de promotiile lunii!

Tigara electronica NOVA Daca vrei o tigara electronica care sa iti satisfaca simturile si sa iti ofere o cantitate mare de vapori, alege tigara NOVA. Cu un giantomizor puternic, aceasta tigara nu necesita filtre pentru vaporizatoare. Se incarca direct cu sticluta de elichid cu aroma puternica de Marlboro. Tigara electronica NOVA are un design unic, este usoara si dispune de un ecran LCD care iti arata nivelul bateriei si numarul de "pufuri" consumate. Acum o gasesti in magazinul te20.ro la un pret special, de 99 de lei.

Tigara electronica DSE 801-T Tigara electronica DSE 801-T este un model revolutionar, care dispune de incarcare in sistem tank. Are o dimensiune redusa, este eficienta si are un design special. Tigara electronica DSE 801-T dispune de o autonomie mare si este ideala pentru fumatorii inraiti, datorita nivelului ridicat de nicotina si cantitatii impresionante de vapori. Acest model de tigara electronica este foarte avantajos deoarece cartusul pe baza de rezervor se incarca rar. Daca vrei sa te bucuri de o experienta a fumatului completa, in magazinul te20.ro gasesti acum aceasta tigara la un pret special, de 129 de lei.

Tigara electronica eGo XXL Tigara electronica eGo XXL este un produs original Joyetech si Sailebao si dispune de acumulatori puternici, care asigura o autonomie de peste 24 de ore de functionare la o singura incarcare. De asemenea, tigara electronica eGo XXL dispune si de un atomizor Joye 510 care ofera o cantitate mare de vapori. Tigara electronica eGo XXL este compusa dintr-un invelis din otel inoxidabil, o baterie din ioni de lithium, un circuit microelectronic, un atomizor si un indicator luminos la capat. Tigara electronica eGo XXL este ultimul model din gama eGo produs de Sailebao si este o versiune imbunatatita fata de celelalte modele de pe piata. In magazinul online te20.ro o poti gasi acum la pretul de 159 de lei.

 


Sursa foto: ioffer.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare