Boli

#emetix hangover # scapa de mahmureala #mahmureala

Pregateste-te pentru cel mai asteptat festival cu Emetix® Hangover

A fost un an imposibil! Ai incercat sa treci totul in „online”... shoping-ul, scoala, job-ul si chiar intalnirile cu prietenii. Ai testat inclusiv spectacolele si concertele live streaming! Dar n-ai putut inlocui cu nimic feeling-ul de festival: scena, gasca, cozile la bere, hoinaritul intre concerte cautand un loc mai ferit si mai putin prafuit, galagia... Chiar si de vremea urata la concert ti-a fost un dor nebun!

 

Daca ai suportat la fel de greu ca noi trecerea in online, iti dam intalnire la UNTOLD Festival. Petrecem impreuna patru zile si patru nopti epice, intre 9 si 12 septembrie 2021, la Cluj-Napoca! Plini de energie si fara mahmureala, pentru ca am pregatit special pentru festival o editie limitata Emetix® Hangover dedicata UNTOLD!

Emetix® Hangover va avea grija sa nu ratezi nici o noapte de festival!

Emetix® Hangover contine un complex de ingrediente active naturale si vitamine care ajuta organismul sa-si mobilizeze resursele fizice si mentale in scopul functionarii la parametrii optimi.

Emetix® Hangover amelioreaza simptomele de mahmureala, dar si pentru a contracara efectele daunatoare ale consumului de alcool.

Mahmureala este caracterizata de dureri de cap, greata, uscaciunea gurii, tremuraturi, reducerea acuitatii vizuale, letargie, oboseala, combinate cu scaderea abilitatii de concentrare si o diminuare a performantelor cognitive. Aceste simptome sunt cauzate de formarea de compusi toxici (acetaldehida, malonaldehida), ca urmare a metabolizarii alcoolului consumat in exces si pe care ficatul nu reuseste sa-i neutralizeze foarte repede.

Ingredientele active din Emetix® Hangover contribuie la reducerea oboselii si functionarea normala a sistemului nervos; reduc senzatiile de disconfort asociate cu greata sau varsaturile; revigoreaza corpul.

 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare