Terapii alternative

#masaj #masaj de relaxare #masaj anticelulitic #masaj profesional #masaj la domiciliu

Masaj profesional la domiciliu

Masajul la domiciliu iti ofera posibilitatea de a te relaxa total fizic si mental, dupa o zi sau o saptamana de munca, stres si probleme cotidiene, beneficiind de factorii reconfortanti ai propriei locuinte si ajutand la mentinerea starii de relaxare pentru o mai lunga perioada de timp.

Alti factori pro masaj la domiciliu il constituie economia de timp investit in deplasarile la salon precum si tarifele mai mici pe care le platesti unui maseur personal care se deplaseaza la intervale de timp acasa la tine.

Pe langa relaxare, poti sa apelezi la masaj la domiciliu si pentru alte beneficii deoarece masajul stimuleaza circulatia sangelui oferind pielii tale un aspect mai tanar, te scapa de grija mainilor si picioarelor reci, indeparteaza celulele moarte de la nivelul pielii, te ajuta sa scapi de celulita si iti reface trupul in perioada de convalescenta.
 

Cum alegi maseurul potrivit pentru masaj la domiciliu


Consulta lista de masaj si totodata compatibilitatea dintre specializarile acesteia si necesitatile tale, dar si calificarile in domeniu. Solicita diplomele de calificare, daca maseurul la care apelezi nu le are atasate in profil.

O alta informatie-cheie este experienta profesionala. Pe langa faptul ca spune multe despre calitatea serviciilor si cunostintele pe care le are, arata si daca este un maseur dedicat si iti ofera posibilitatea de a solicita referinte de la alti clienti.

Daca oscilezi intre mai multi maseuri, poti sa le soliciti si o proba practica inainte de a discuta detaliile colaborarii, pentru a te convinge ca faci cea mai buna alegere. Foarte multi specialisti increzatori in abilitatile lor ofera gratuit prima sedinta de masaj la domiciliu, dar acesta este un aspect care trebuie clarificat de la inceput.

 

Aspecte de care sa mai tii cont daca optezi pentru masaj la domiciliu

 

Majoritatea maseurilor care presteaza servicii de masaj la domiciliu, au mese de masaj pliabile care pot fi stranse si transportate la domiciliul clientului. Acestea sunt necesare pentru ca masajul sa fie efectuat corect.

Pe langa prezenta mesei speciale, trebuie sa te asiguri si ca maseurul isi aduce propriile produse si uleiuri pentru masaj sau trebuie sa le achizitionezi separat. De cele mai multe ori calitatea acestor produse determina si diferente intre tarifele maseurilor care ofera servicii de masaj la domiciliu.

Spatiul in care se desfasoara masajul trebuie sa fie cat mai simplu accesorizat, cu pereti in culori deschise, o etajera langa masa de masaj, uleiuri pentru aromaterapie si fond muzical placut, insa aceste lucruri le vei discuta si cu maseurul, odata selectat.

Daca dupa prima sedinta esti multumit de serviciile prestate de maseur si stii deja frecventa cu care iti doresti sa beneficiezi de masaj la domiciliu, poti negocia un abonament lunar inca de la inceput, data fiind flexibilitatea maseurilor care ofera acest tip de servicii.

Revino pe site pentru a da feedback despre maseurul la serviciile caruia ai apelat pentru masaj la domiciliu, astfel incat si alte persoane interesate sa poata beneficia de opinia ta si bucura-te in continuare de o alegere inspirata.


Daca vrei masaj profesional la domiciliu intra pe www.cautmasaj.ro.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din naturist

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare