Terapii alternative

#fericire 2015 #cum sa fii fericit #terapii alternative #griji #fericire #stres

Ce trebuie sa faci ca sa fii mai fericit in 2015

Cine nu isi doreste sa fie si mai fericit decat este? Si pentru ca in cele mai multe cazuri starea sufleteasca buna depinde doar de noi, iata cateva sfaturi utile pentru a elimina stresul si a te bucura de tot ceea ce ai!

1. Incetineste ritmul si bucura-te de lucruri marunte

Nu mai fi atat de preocupat de lucruri de multe ori inutile. Invata sa simti gustul mancarii, sa-ti auzi gandurile, sa vezi rasaritul soarelui sau sa asculti versurile cantecului tau preferat.

2. Nu-ti pierde timpul cu nimicuri

Zilele tale sunt importante si trebuie sa alegi cu atentie cui ii dedici timpul tau pretios. Nu poti fi peste tot in acelasi timp si nici nu poti ajuta pe toata lumea. Trebuie sa ii mai si refuzi din cand in cand. Alege cine merita prezenta ta, iar pe restul lasa-i deoparte.

3. Fii corect cu tine insuti

Ce iti doresti cu adevarat de la viata? Faci ceea ce iti place sau ai pornit pe calea asta doar pentru ca acesta este trendul? Renunta la ceea ce nu iti face cu adevarat placere si cauta lucruri care sa te motiveze.

4. Asuma-ti mai multe riscuri

Accepta provocarile! Greseste! Ridica-te! Greseste iar! Doar asa vei reusi sa inveti care este binele tau si sa iti construiesti cu adevarat un viitor, iar succesul pe care il vei dobandi astfel va fi mult mai pretios.

5. Asuma-ti trecutul

Trecutul nu poate fi schimbat, orice ai face. Inceteaza sa te invinovatesti pentru faptele din urma si nu mai trai cu dilema "ce-ar fi fost daca".

6. Ajuta

Fii urechea care asculta si umarul care se apleaca pentru omul care vrea sa planga. Nu stii niciodata cand cel care va avea nevoie de sprijin vei fi chiar tu.

7. Fii fericit pentru altii

Bucura-te de binele celorlalti, pentru ca iti vei dori ca si cei din jurul tau sa fie fericiti atunci cand tie ti se intampla lucruri bune.

8. Ai incredere in tine

Nu conteaza ce cred ceilalti despre tine, ci ceea ce esti tu convins ca esti. Si, pana la urma, de ce ar fi atat de importanta parerea lor? Important e sa te simti tu bine in pielea ta.

Sursa foto: 1ms.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din naturist

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare