Terapii alternative

#combaterea stresului #jocuri de noroc #ghidmasculin #bet-at-home.com #stres

Scapa de stres cu ajutorul jocurilor

Stresul a devenit un factor constant in vietile noastre alerte. Societatea de astazi este orientata catre performanta si bani si am uitat sa ne bucuram de viata din cand in cand. Nu mai avem suficient timp pentru noi si pasiunile noastre. Netratat, stresul poate avea un impact negativ major asupra sanatatii noastre.

Stresul afecteaza sistemul imunitar, care devine mult mai sensibil in fata gripelor si racelilor. Stresul este vinovat si pentru afectiune cardiovasculare si imbatranirea prematura. De asemenea, stresul mareste pulsul, tensiunea arteriala, nivelul de glucoza, adrenalina si cortizol din organism si lasa loc radicalilor liberi. Invata insa sa depasesti perioadele de stres si sa te bucuri de viata, zi de zi.

Stresul este o reactie normala a organismului uman la diversi stimuli exteriori. Este astfel foarte important sa identifici factorii de stres si sa incerci sa rezolvi problema pornind de la aceastia. Incearca sa adopti modalitati sanatoase de a face fata stresului. Daca te exemplu dupa o cearta cu seful te relaxezi manacand, acest obicei te poate ingrasa fara sa iti dai seama.

Daca nu reusesti sa depasesti singur problemele, apeleaza la un specialist care te va ajuta sa iti pui in ordine emotiile. De asemenea, vorbeste cu persoanele dragi din viata ta, fa mai multa miscare, joaca-te cu un animal.
 

Cum sa scapi de stres in mod sanatos


Sportul este unul dintre cele mai eficiente tratamente pentru stres. Miscarea sustinuta elibereaza hormonii fericirii. Practica sport de cel putin 3 ori pe saptamana si vei scapa de stres. De asemenea, incearca sa dormi suficient, 7 - 8 ore pe noapte. In acest fel vei face fata mult mai bine situatiilor stresante de zi cu zi.

Nu uita nici de dieta. O alimentatie sanatoasa si echilibrata te va ajuta sa vezi viata in roz. Renunta la alimentele grase, cu multe saruri si zaharuri, care iti vor inceti metabolismul si, odata trecut efectul euforic, te vei simti mult mai rau. Nu uita, un organism hranit in mod sanatos va administra mai bine situatiile stresante.
 

Scapa de stres prin joc


Jocul te va readuce la anii copilariei, lipsiti de griji si probleme. Din ce in ce mai multe pagini de internet gazduiesc jocuri care te ajuta sa te relaxezi si sa scapi de stres. Jocuri de actiune, aventura, cultura generala, sport sau strategie sunt doar cateva dintre jocurile care te vor ajuta sa uiti de griji si sa ai parte de multa distractie.

Acum poti scapa de stres si cu ajutorul jocurilor de noroc. Bet-at-home.com propune persoanelor stresate metode distractive prin care sa scape de stres si griji. Aici ai de ales dintr-o multitudine de jocuri antrenante, pline de suspans si actiune. Doctor Love, Amazon Wild, Cash Drop, Chain Reactors, Crocodopolis, Unicorn Legend sau Alice's Wonderland sunt doar cateva dintre jocurile care te vor ajuta sa vezi viata in roz.

Pe langa distractie si actiune, jocurile de pe bet-at-home.com iti pot rotunji si veniturile lunare. Pe acest site vei gasi frecvent promotii si bonusuri la unele dintre cele mai interesante jocuri. Castigurile sunt mari si sansele de castig ridicate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din naturist

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare