Frumusete & Ingrijire

#acnee #cosuri #piele

Scapa de acnee cu plasturele electric

Ai incercat sa scapi de acnee prin zeci de tratamente, prin masti cosmetice, vaccinuri , antibiotice sau alimentatie cat mai sanatoasa, dar nimic nu a dat rezultate? Ei bine, medicina si tehnologia au mers inca o data mana in mana si au produs un plasture electric care te scapa de acnee in numai 3 zile.


Plasturele electric impotriva acneei functioneaza prin producerea unei sarcini electrice menite sa ucida bacteriile vinovate de instalarea acneei.


Rezultatele testelor facute cu acest plasture au demonstrat ca daca acesta este utilizat in mod corect, acneea poate sa dispara in aproximativ 3 zile.


Plasturele apare ca o minune salvatoare avand in vedere ca acneea este o afectiune de care sufera foarte multi adolescenti, una din 20 de femei si unul din 100 de barbati. Acneea se instaleaza de obicei la nivelul tenului, insa poate afecta si alte zone ale corpului cum ar fi spatele sau pieptul.


Acneea apare de obicei din cauza hormonilor care maresc secretia glandelor sebacee.


Foarte multe persoane au incercat sa trateze aceasta problema cu ajutorul antibioticelor, insa in acest  fel s-au lovit de alte probleme: piele uscata , crestere in greutate sau greata.


Cum actioneaza plasturele


Plasturele electric stimuleaza pielea prin crearea unui camp electric de o intensitate foarte micca, dar suficient de puternica pentru a omori definitiv bacteriile vinovate de prezenta acneei la nivelul epidermei. Plasturele are in compozitia sa si acid salicilic care exfoliaza bland pielea, indepartand celulele moarte si ucide bacteriile din pori.


Plasturele va fi pe piata in 2 ani


Plasturele este aflat inca sub teste pana la sfarsitul acestui an, iar daca totul iese asa cum isi doresc oamenii de stiinta, acesta va fi produs intr-un numar mare si  eliberat in farmacii in termen de aproximativ 24 de luni. Dezvoltatorii se gandesc sa elibereze un plasture mai mare care poate fi taiat si decupat in functie de necesitatile pacientului.
Plasturele, care are un aspect absolu obisnuit, nu are efecte secundare. Acesta poate fi utilizat o singura data (noaptea), iar a doua seara se va folosit un plasture nou.


Evident, pentru ca rezultatele sa fie cat mai rapide, trebuie sa mai tii cont de cateva lucruri:


Acorda igienei o importanta foarte mare – spala-te pe fata cel putin o data pe zi, cu un gel de curatare pentru piele sensibila .


Renunta la grasimi – grasimile si mancarea grasa in general vor impiedica disparitia in totalitate a acneei. Renunta la alimentele care au in componenta lor cantitati mari de grasimi si fereste-te de excese.


Consuma fructe si legume – vitaminele din fructele si legumele proaspete iti vor ajuta pielea sa se refaca mai repede si sa arate mai bine. In plus, cantitatea ridicata de apa pe care acestea o contin iti vor hidrata mai bine epiderma .
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare