Frumusete & Ingrijire

# cosmetice organice #ingrijirea tenului #ingrijire piele

Ritual de ingrijire in 5 pasi pentru tenul tau

 

Poluarea este unul dintre cei mai mari factori de stres care afecteaza frumusetea tenului. Tocmai de aceea cosmeticele organice sunt o solutie, prin componenta naturala si ingredientele speciale, pentru a reobtine stralucirea si vitalitatea tenului. 

Fiecare tratament profesional Phyt’s vine cu o gama intreaga de produse cu care este recomandat sa continuam ingrijirea acasa. Sunt concentrate in ingrediente active, sunt 100% organice si raspund nevoilor tenului in functie de problemele noastre specifice. Gama “REVIDERM My Natural Anti-Pollution  Protection” surprinde cu 5 astfel de produse.

Pasul 1 – CURATAREA cu “Gelée Nettoyante Anti-Pollution” - Primul gest in ingrijirea zilnica este demachierea, iar produsul 100% organic este Gelée Nettoyante Anti-Pollution. Curata rapid si in profunzime pielea, indeparteaza complet make-up-ul chiar si pe cel rezistent la apa, elibereaza porii de particulele poluante si permite tenului sa respire. Ingrediente: Oligozaharid marin: anti-poluare, anti-radicali liberi;  Uleiul de floarea soarelui si glicerina: mentin hidratarea pielii;  Vitamina E de origine vegetala: antioxidant, anti-imbatranire.

Pasul 2 – Boost de energie pentru ten cu “Concentree Anti-Pollution” - Un Energy Booster fabulous, special destinat tenului expus la poluare, deshidratat, uscat si stresat. Ofera oxigenare profunda in timp ce hidrateaza si hraneste. O gura de aer proaspat pentru tenul tau! Este un produs cu textura usoara ce va fi aplicat pe pielea proaspat demachiata. Ingrediente:  Oligozaharid marin: anti-poluare, anti-radicali liberi; Aloe Vera: hidratare; Extract de alge brune: crește oxigenarea si sinteza energiei celulare;  Extractul de plancton: stimuleaza reînnoirea celulelor;  Uleiuri de Avocado, Floarea Soarelui si Măslin: pastreaza umiditatea/hidratarea pielii; Vitamina E si extract de frunze de rozmarin: antioxidant; Clorofila de origine naturala: stimuleaza oxigenarea.

Pasul 3 – Hidratare si Oxigenare cu “Crème Anti-Pollution” - Este o crema formulata special pentru a proteja pielea impotriva stresului oxidativ, poluare, tutun, UV etc. Un produs revitalizant si extrem de protectiv, care reuseste sa construiasca o bariera invizibila de protectie pe suprafata pielii. Are o textura mai cremoasa comparativ cu Concentree si este recomandata oricarui tip de ten obosit si lipsit de vitalitate. Ingrediente: Aloe Vera: hidratare; Oligozaharid marin: anti-poluare, anti-radicali liberi; Ulei de Alune: pastreaza hidratarea pielii; Vitamina E Vegetala si extract de Rozmarin: antioxidant; Clorofila Vegetala: bost de energie si oxigen la nivel celular; Extract de Piper Roz: activeaza microcirculatia;  Extract de Alge Brune: creste nivelul de oxigenare la nivelul celulelor si sinteza de energie. 

Pasul 4 – Regenerarea celulelor in timpul noptii cu “Serum Anti-Pollution”  - Serum Anti-pollution este produsul din noua gama Phyt's special destinat ingrijirii de noapte a tenului. Protejeaza celulele de radicalii liberi, reduce deteriorarea lor, oxigeneaza si hraneste. Dimineata tenul este radiant, curat si reparat. Ingrediente:  Extract de orez: anti-poluare;  Ulei de cânepă: bogat în vitamina E, clorofila si acizi grasi, participă la regenerarea celulelor;  Ulei de floarea soarelui: pastrează hidratarea pielii; Ulei de germeni de grau: eficient împotriva efectelor de îmbatranire a pielii si pierderea elasticitatii;  Uleiul esențial de salvie: tonifiere;  Ulei esențial de chiparos: tonifiant, antioxidant;  Vitamina E de origine vegetală: antioxidant, anti-imbatranire.

Pasul 5 – Masca Oxigenanta  – “Masque Flash Anti-Pollution”- un produs recomandat pentru tenul stresat, devitalizat si expus factorilor de poluare agresivi. Ingredientele active din aceasta masca reusesc sa purifice in profunzime tenul, sa elimine impuritatile si sa ofere astfel luminozitate si suplete. Ingrediente: Aloe Vera: hidratare; Oligozaharid marin: anti-poluare, anti-radicali liberi; Extract de Macris: foarte bogat in Vit A, C si E, precum si numeroase minerale; Vitamina E si extract de Rozmarin: antioxidant;Clorofila Vegetala: boost de energie si oxigen la nivel celular.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare