Frumusete & Ingrijire

#magazin #drogherie #dm #dm drogerie markt

dm drogerie markt, magazinul prietenos cu bugetul si cu sanatatea ta!

dm drogerie markt este un lant de magazine ce a patruns pe piata din Romania in urma cu sase ani si a cunoscut o dezvoltare constanta, bucurandu-se de increderea si aprecierea unui numar tot mai mare de clienti. Pentru a veni in intampirea dorintelor clientilor sai, dm drogerie markt isi imbogateste constant oferta de produse, disponibile in urmatoarea perioada in trei magazine noi!

dm drogerie markt este o retea germana de retail cu o oferta bogata de produse ce acopera domeniile frumusete, baby, wellness si ingrijirea casei. Produsele comercializate includ atat marci proprii, cat si branduri renumite, toate insa oferind garantia calitatii la preturi atractive, fiind totodata prietenoase cu mediul inconjurator si sanatatea utilizatorilor.


dm drogerie markt, aliatul tau pentru o sanatate optima

dm drogerie markt pune la dispozitia clientilor care ii trec pragul o varietate de produse bio, cat si alimente special concepute pentru a satisface nevoile unei diete fara lactoza, gluten ori zahar.

Alnatura este una dintre marcile regasite in magazinele dm drogerie markt care propune alimente exclusive, din ingrediente naturale obtinute din culturi ecologice. Cultivate si prelucrate atent, in conformitate cu normele UE, ingredientele care stau la baza produselor Alnatura respecta exigentele calitatii si nu sunt disponibile la preturi piperate, intrucat Alnatura este adapta principiului calitatii la preturi accesibile.

Gama de produse Alnatura include alimente de baza bio, precum orezul si zaharul brun, cat si gustari bio hranitoare, de tipul samburilor de caju.



O alta marca de incredere, conceputa pentru a promova starea de bine si sanatatea clientilor dm drogerie markt, este Das Gesunde Plus, marca proprie dm. Gama variata de articole Das Gesunde Plus include produse destinate cresterii imunitatii, cat si combaterii afectiunilor specifice sezonului rece (raceli, gripe, viroze) ori cresterii vitalitatii. Lor li se alatura o paleta generoasa de produse alimentare sanatoase, toate disponibile la preturi atractive.


Garantia calitatii dm drogerie markt: produsele testate

Pentru a-si asigura in permanenta clientii de inalta calitate a articolelor sale, dm drogerie markt testeaza in mod regulat produsele comercializate. De pilda, Alverde gel de dus cu grapefruit si bambus, testat in luna august 2013, a primit calificativul "foarte bun" in urma testelor realizate de specialistii dm drogerie markt.


dm drogerie markt, prietenul de nadejde al mamicilor si prichindeilor

Mamicile si prichindeii ocupa un loc privilegiat in cadrul dm drogerie markt. Cu o oferta variata de produse destinate viitoarelor mamici, dar si femeilor care se bucura deja de miracolul aducerii pe lume a unui copil, dm drogerie markt se asigura in permanenta ca pune la dispozitia clientelor sale si a micutilor doar produse sanatoase, de cea mai buna calitate.

Garantia calitatii germane este oferita de marcile dm BabyLove, Prinzessin Sternenzauber si SauBar, dedicate bebelusilor si prichindeilor mai mari. Produsele sunt realizate din materiale sigure, prietenoase cu sanatatea copiilor, si sunt disponibile in forme, design si culori atractive pentru a se plia pe energia si buna dispozitie a micutilor.

Tot pentru a veni in intampinarea viitoarelor mamici, dar si a mamicilor ai caror copilasi nu au implinit inca varsta de doi anisori, dm drogerie markt a conceput dm babybonus, un program care rasplateste fidelitatea clientelor dm si le ajuta sa beneficieze de cele mai bune oferte la produse specifice.


Serviciile dm drogerie markt, mereu la cele mai inalte standarde

Pe langa comercializarea de produse de calitate, la preturi atractive, dm drogerie markt propune si servicii care vin in intampinarea nevoilor clientilor sai. Astfel, dm drogerie marktse angajeaza sa schimbe produsele cumparate sau sa ofere banii inapoi clientilor care nu sunt 100% satisfacuti, propunand si servicii de impachetare a cadourilor, plata prin card in fiecare magazin dm, cat si garantia sumei corecte a produselor achizitionate.


dm drogerie markt deschide te asteapta in trei magazine noi

dm drogerie markt isi extinde reteaua de magazine cu trei noi unitati: in AFI Palace Cotroceni (din 10 octombrie), in Mall Promenada (din 17 octombrie) si in Petrosani (din 24 octombrie). Alege sa treci pragul unuia dintre magazinele noi dm drogerie markt in primele trei zile de la deschidere si vei beneficia de o reducere de 15% din valoarea totala a produselor achizitionate!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare