Frumusete & Ingrijire

#avantaje epilare definitiva #epilare definitiva #epilare

5 avantaje de care te bucuri cand incerci epilarea definitiva cu laser PrimeLase

Epilarea definitiva cu laser se numara printre acele inventii din industria de beauty, care au simplificat radical viata femeilor. Iar daca ne gandim la numarul din ce in ce mai mare al barbatilor care solicita epilare definitiva laser, e mai mult decat evident ca si domnii profita la maxim de avantajele acestei metode. Cererea a fost atat de mare incat pe piata, au aparut tot felul de aparate. Rezultatele arata insa clar ca PrimeLase este cea mai eficienta forma de epilare laser, disponibila la Noblezza Beauty Clinique.

Daca nu ai incercat inca PrimeLase, iti prezentam 5 avantaje de care te-ai putea bucura chiar maine.

1. Libertatea de a purta fusta scurta, costum de baie sau bluze fara maneci oricand iti doresti. Nu ti s-a intamplat niciodata sa fii nevoita sa iti schimbi hainele pentru ca nu erai epilata? Sau sa ajungi in vacanta si sa amani leneveala pe plaja din cauza parului nedorit? De acum incolo, cu Prime Lase, aceste scenarii nu isi mai au locul in viata ta.

2. Rezultate de la prima sedinta. PrimeLase este singurul aparat de epilare laser care face posibil ca firele de par sa pice in timpul tratamentului, chiar de la prima sesiune. Rapid si extrem de eficient, device-ul are aplicatoare cu dimensiuni diferite astfel incat metoda poate fi folosita pentru a trata orice zona a corpului.

3. Fara durere. Noi, femeile suntem dispuse sa suferim in numele frumusetii. Specialistii care au creat metoda de epilare laser Prime Lase, i-au incorporat un sistem de racire, care in mod constant si automat ajusteaza temperatura si raceste pielea in timpul sedintei, ceea ce face ca metoda sa fie mult mai sigura si fara durere. Tot ce simti sunt niste piscaturi suportabile.

4. Piele neteda ca matasea. Ai remarcat deja ca vara, cand te expui la soare, parul de pe corp creste foarte repede. Daca folosesti lama de ras, pana seara pielea nu mai e deloc la fel de catifelata. Ei bine, poti sa uiti de aceste neplaceri dupa epilarea definitiva cu laser. Dupa un program complet de eliminare a parului nedorit(terapeutul stabileste numarul de sedinte in functie de fiecare persoana in parte), pielea ta va fi fina asa cum ti-ai dorit-o intotdeauna.

5. Epilarea definitiva cu laser PrimeLase poate fi facuta chiar si pe pielea bronzata. Daca ai inceput epilarea laser si se nimereste sa iti programezi a doua sedinta in perioada verii, nu trebuie sa amani sau sa intrerupi programul. sedintele se efectuaza la un interval de doua luni.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare