Frumusete & Ingrijire

#ingrijire ochi #ochi uscati #ochi

Sanatatea ochilor incepe cu Systane Hydration

Sindromul de ochi uscat afecteaza milioane de oameni. Acesta poate sa apara daca nu sunt produse suficiente lacrimi, facand ochiul sa fie uscat si iritat. Desi femeile pot dezvolta aceasta afectiune din cauza schimbarilor hormonale provocate de varsta, si barbatii pot intampina aceleasi probleme.

Sindromul de ochi uscat poate fi cauzat de un numar mare de factori precum afectiuni medicale existente, varsta, anumite tipuri de medicamente, unele dintre cele mai frecvente cauze fiind atmosfera uscata si frigul.

Ochi uscati = Disconfort ocular

Frigul si atmosfera uscata sunt cauze ale simptomelor ochiului uscat. Lipsa umiditatii poate provoca evaporarea lacrimilor intr-un mod mai alert decat poate produce ochiul lacrimi. Daca lacrimile dispar (ele mentin ochii hidratati corect si confortabili), ochii incep sa se simta ucati si iritati.

Systane Hydration picaturi oftalmice lubrifiante, eliberare de lunga durata

Preparat unic cu dubla actiune ce combina HP-Guar si hialuronat, Systane Hydration favorizeaza hidratarea si lubrifierea superioara a ochiului. Mentine ochii sanatosi si vederea clara.

Systane Hydration picaturi oftalmice lubrifiante este un produs steril. Picaturile pot fi utilizate la nevoie pe durata intregii zile pentru a ameliora simptomele ochiului uscat. De asemenea, Systane Hydration poate fi utilizat pentru a lubrifia si rehidrata lentilele de contact zilnice, sau pe cele cu utilizare extinsa din silicon hidrogel sau moi (hidrofilice).

Systane Hydration este un dispozitiv medical ce se poate elibera fara prescriptie medicala. Este disponibil in farmacii.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului