Frumusete & Ingrijire

#angelina jolie #frumusete #sanatate #trucuri cosmetice

Cum se mentine frumoasa Angelina Jolie

Milioane de femei din intreaga lume o admira pe Angelina Jolie si se intreaba care este secretul frumusetii sale. Piele parca prea tanara pentru varsta ei, buze voluptoase si silueta de vis. Acestea sunt doar trei dintre caracteristicele frumoasei actrite.


Ca orice alta vedeta, Angelina Jolie are cateva trucuri de frumusete pe care a tinut sa le imparta cu femeile din intreaga lume. Pe langa unele tratamente destul de excentrice si scumpe, actrita are si cateva trucuri de frumusete la indemana oricui.


Impachetari pentru eliminarea toxinelor


Angelina Jolie a declarat ca secretul frumusetii pielii sale lipsite de celulite de pe picioare, coapse si abdomen sunt impachetarile in folie de plastic. Frumoasa actrita spune ca isi impacheteaza trupul, din cap pana in picioare, in folie de plastic si ca sta infasurata in aceasta pana la 3 ore.


Acest truc  ajuta la eliminarea toxinelor prin transpiratie, la reducerea celulitei, dar si a kilogramelor in plus.


Sfat! Daca iti doresti ca in urma acestei impachetari sa ai o piele incredibil de fina, incepe cu o exfoliere sub dus, maseaza-ti pielea cu ulei de masline din belsug si apoi infasoara-te cu folia. Uleiul de masline combinat cu transpiratia si porii deschisi iti vor lasa pielea fina ca de bebelus.


Daca nu esti dispusa sa faci acest lucru acasa, trebuie sa stii ca exista foarte multe saloane care pun la dispozitie astfel de servicii. Mai mult decat atat, acestea dispun de aparatura necesara care sa accentueze efectele impachetarilor.



Piele perfecta cu caviar


Angelina Jolie
isi maseaza pielea cu putin caviar. Substantele nutritive din caviar trateaza pielea uscata, insa este foarte potrivit si pentru diminuarea aspectului neplacut dat de vinisoarele de sange care sunt vizibile mai ales pe pielea alba. De asemenea, caviarul reda fermitatea pielii si indeparteaza micile iritatii.


Pe langa tratamentul pe baza de caviar, care o costa pe actrita in jur de 400 de dolari, Angelina foloseste si produse de ingrijire si hidratare tot pe baza de oua de peste.


Din fericire, crema pe baza de caviar se gaseste si in tara noastra si poate fi achizitionata atat online, cat si din unele farmacii.


Dieta si sport


Angelina Jolie este adepta unei vieti sanatoase, incepand de la sport, pana la dieta. Aceasta spune ca rolul pentru filmul Tomb Rider a ajutat-o sa renunte la tutun, la cafea si mancaruri semipreparate si sa opteze pentru o dieta echilibrata si foarte sanatoasa.


Tot datorita rolului Lara Croft, Angelina Jolie a inceput un tratament sportiv intens. Desigur, acum nu mai ia lectii de lupte de strada sau kickboxing, insa aceasta sustine ca face in continuare sport si ca acesta este unul dintre trucurile care o ajuta sa se mentina in forma.


Sursa foto : newkerala.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare