Frumusete & Ingrijire

#tratamente otet de mere #beneficii otet #ingrijire corporala #frumusete #otet de mere

Cum sa iti mentii frumusetea cu ajutorul otetului de mere

Sticluta de otet de mere din camara este mult mai eficienta decat ai crede. Nu este doar ingredientul magic al celor mai gustoase salate, ci si un ingredient secret in tratamentele de ingrijire corporala. In plus, este un produs natural si ieftin!

Face minuni pentru ten

Otetul de mere face adevarate minuni pentru ten. Intr-o ceasca adauga 100 ml de apa si 100 ml de otet de mere, si amesteca-l bine. Inmoaie o discheta demachianta in solutia obtinuta si aplica pe fata, de doua-trei ori pe saptamana. Reda stralucirea pielii si te scapa de excesul de sebum, prevind astfel aparitia acneei. Totodata, reduce si semnele lasate de cosurile cauzate de acnee.

Albeste dintii

Vei avea dinti mai albi, fara sa apelezi la tratamentele scumpe de albire, cu ajutorul otetului. Potrivit dr. Mehmet Oz, nu trebuie decat sa pui intr-o cana patru-cinci linguri de otet din mere si cinci linguri de apa. Cu apa de gura obtinuta, clateste-ti gura, de doua-trei ori pe saptamana, seara, inainte de culcare.

Elimina mirosul urat al picioarelor

Cu ajutorul otetului de mere poti sa prepari un deodorant pentru picioare, care va preveni mirosul neplacut al transpiratiei, spune dr. Mehmet Oz, autor al cartii "Tu: ghid de functionare. Cunoaste-ti corpul pentru a ramane tanar si sanatos". Acizii din otet de mere lupta impotriva bacteriilor care cauzeaza mirosul urat al picioarelor. Fa in fiecare seara baie la picioare, intr-un lighean in care ai pus aproximativ doi litri de apa si o ceasca cu otet. Poti, de asemenea, sa inmoi un prosop in otet de mere, si sa iti infasori picioarele. Lasa sa actioneze pana cand prosopul se usuca.

Eficient impotriva matretii

Potrivit medicului american Mehmet Oz, citat de rd.com, otetul de mere este un remediu ideal in tratarea matretii. Acest lucru se datoreaza acizilor continuti, care reduc productia de sebum in exces, responsabil pentru aparitia matretii. Amesteca o jumatate de cana cu otet de mere cu o jumatate de cana cu apa. Aplica pe scalp si apoi acopera-ti capul cu un prosop. Stai asa timp de 30 de minute, apoi spala-te ca de obicei. Fa acest tratament de doua ori pe saptamana.

Sursa foto: morroccomethod.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare