Fitness

#fitness #bicicleta eliptica #bicicleta magnetica #banda de alergat #aparate fitness #aparat multifunctional #fitness-acasa.ro

Sport la tine acasa: 6 aparate de fitness pe care ar trebui sa le ai!

Sport la tine acasa: 6 aparate de fitness pe care ar trebui sa le ai!

ADVERTORIAL

Oricat de mult ti-ai dori, nu reusesti sa ajungi suficient de des la sala de fitness din cauza programului zilnic foarte incarcat? Daca te regasesti intr-o asemenea situatie, este momentul sa recurgi la o solutie isteata: amenajarea unei sali de fitness in propria locuinta! Fitness-acasa.ro iti propune intocmai aparatura de care ai nevoie: iata 6 articole de fitness care n-ar trebui sa-ti lipseasca!

 

Banda de alergat Actuell KP-452

O varianta mai performanta a modelului 4000E1 este banda de alergat Actuell KP-452, pe care o poti comanda de pe fitness-acasa.ro contra sumei de 1.499 lei.

Acest aparat de fitness este prevazut cu un motor de 1,75 CP, o suprafata de alergare de 120 x 40 cm, viteze de la 1 pana la 12 km/h, plus calculator cu LCD display cu afisari de timp, viteza, distanta, calorii si puls.

Totodata, banda de alergat include 6 programe presetate si inca 6 care pot fi create chiar de tine! Nu in ultimul rand, aparatul este pliabil, putand fi depozitat dupa fiecare folosire.


Banda de alergat 4000E1

Din sala de fitness personala nu ar trebui sa lipseasca nici benzile de alergat. O alegere inspirata in acest sens este banda de alergat 4000E1, disponibila la pretul de 1.299 lei pe fitness-acasa.ro.

Dotata cu un motor de 1,25 CP si o suprafata de alergare de 120 x 40 cm, banda de alergat 4000E1 vine si cu un calculator de timp, viteza, distanta, calorii si puls.

Aparat multifunctional Actuell

Pe langa biciclete magnetice, eliptice si benzi de alergat, o sala de fitness personala, dotata ca la carte, ar trebui sa includa si un aparat multifunctional. Un astfel de produs, marca Actuell, poate fi comandat de pe fitness-acasa.ro contra sumei de 2.148 lei.

De ce iti este necesar aparatul multifunctional? Deoarece, cu ajutorul sau, vei putea lucra grupele de muschi din zona spatelui, a pieptului, a bratelor si a picioarelor!

 

Bicicleta magnetica B23000

Un aparat de fitness similar, la fel de util, este bicicleta magnetica B22200. Mai usoara si mai mica decat precedenta, aceasta bicicleta se preteaza perfect amplasarii in spatii reduse ca dimensiune.

Bicicleta magnetica B22200 este dotata, la randul ei, cu calculator de timp, viteza, distanta si calorii si poate fi cumparata de pe fitness-acasa.ro la pretul de 359 lei.

Bicicleta eliptica AB Fit 280

Preferi bicicletele eliptice? Fitness-acasa.ro iti propune bicicleta eliptica AB Fit 280, la pretul de 675 lei. Acest aparat de fitness are o greutate de 8 kg si este prevazut cu calculator cu afisari de timp, viteza, distanta, calorii si puls.

Bicicleta magnetica B23000

Unul dintre aparatele care ar trebui sa se regaseasca in sala ta de fitness este bicicleta. Fitness-acasa.ro iti propune doua tipuri de astfel de aparate: magnetice si eliptice. Dintre acestea, iti recomandam bicicleta magnetica B23000, marca Actuell.

Aparatul de fitness este dotat cu calculator de timp, viteza, distanta, calorii si puls, astfel incat sa iti poti crea un program personalizat in functie de ceea ce urmaresti sa obtii: scaderea in greutate, tonifierea musculaturii sau mentinerea tonusului si a siluetei actuale.

O poti comanda de pe fitness-acasa.ro contra sumei de 519 lei.

Despre Fitness-acasa.ro

Fitness-acasa.ro este un site care comercializeaza articole sportive, aparate si accesorii fitness, cum ar fi benzi de alergare de diverse tipuri, biciclete magnetice, biciclete eliptice, aparate multifunctionale, carora li se adauga o oferta bogata de role, biciclete, mingi, articole camping si nu numai.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele