Fitness

#sani lasati #fitness #cum sa slabesti

Cum poti impiedica sanii sa ti se lase

Sanii nu sunt la fel de usor de intretinut ca orice alta parte a corpului pe care o poti antrena sa ramana ferma. Sarcina, dietele dese si alti factori pot duce la lasarea sanilor. Insa nu este totul pierdut. 

In primul rand, trebuie sa ai grija de sanatatea ta. Dietele precare, lipsa activitatii fizice, purtatul unui sutien care nu ti se potriveste - sunt factori care pot afecta fermitatea sanilor, alaturi de sarcina si alaptare. 

Desi sanii sunt formati din grasime in mare parte, ei sunt asezati pe muschii pectorali, asa ca exercitiile fizice care antreneaza pectoralii te vor ajuta sa pastrezi o linie ferma a bustului. 

Printre cele mai eficiente exercitii sunt flotarile. Pastreaza un unghi al mainilor de 45 de grade si exerseaza zilnic. Se va vedea o imbunatatire considerabila in postura in decurs de o luna. 

Foto: hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare