Dieta si nutritie

#meniu #fitness #nutritie #dieta #dieta vegana #cum sa slabesti rapid

Slabeste si revitalizeaza-ti organismul odata cu Beyonce: incearca dieta vegana de azi, pana la Craciun

Adorata de unii, considerata imposibila de altii, dieta vegana reprezinta mai mult decat un simplu regim de slabit, reprezinta un stil de viata sanatos, menit nu doar sa te scape de cateva kilograme in plus, ci si sa-ti intareasca organismul si sa ti-l protejeze impotriva unor boli periculoase, cum ar fi cancerul si diabetul. Acum, in perioada Postului Craciunului, poti tine si tu dieta vegana, cu atat mai mult cu cat poti avea acelasi meniu precum Beyonce.

Beyonce, Jay-Z si dieta vegana pana la Craciun

Zilele trecute, Beyonce si sotul ei, Jay-Z, au decis ca este momentul pentru o cura de slabire si de detoxifiere a organismului, pentru ca de Craciun sa fie mai vigurosi si, de ce nu, mai supli si mai sanatosi. Prin urmare, ei au decis sa tina o dieta vegana, adica sa tina post. Dieta lor nu presupune sub nicio forma infometarea sau reducerea drastica a numarului de calorii, ci incurajeaza consumul de alimente exclusiv de origine vegetala.

Vestea buna este ca poti tine pasul cu Beyonce, deoarece meniul artistei este publicat zilnic pe internet. De azi si pana la Craciun, poti tine si tu dieta vegana, cu beneficii exceptionale atat pentru silueta, cat si pentru sanatatea in ansamblul ei.

Ce inseamna dieta vegana

Dieta vegana este un regim alimentar bazat exclusiv pe alimente de provenienta vegetala, adica fructe, legume, seminte, oleaginoase, cereale integrale si leguminoase. In dieta vegana, este permis consumul de alimente gatite la foc, de aceea aceasta dieta nu ar trebui confundata cu alimentatia raw vegana, care presupune ca aproximativ 80% din alimentele de baza sa fie gatite fara foc sau la o temperatura mai mica de 46 de grade Celsius. Daca te simti in stare sa ai o alimentatie raw vegan, poti incerca acest regim pana la sarbatori.

Beneficiile dietei vegane

Dieta vegana pe care o poti urma odata cu Beyonce pana in ajunul Craciunului reprezinta un mod simplu prin care poti slabi, deoarece metabolismul va fi mult mai activ si va arde rapid depozitele adipoase. In medie, vei arde cu 16% mai multe grasimi fata de un regim alimentar obisnuit.

Deoarece aportul nutritional este unul echilibrat, vei avea o energie de invidiat si, fara sa iti dai seama, iti vei ajuta organismul sa fie mai sanatos si mai puternic. De ce? Pentru ca dieta vegana iti aduce un aport consistent de vitamine si minerale. Iata doar cateva dintre beneficiile suplimentare oferite de dieta vegana:

  • scade nivelul de colesterol
  • scade riscul de cancer
  • reduce riscul de boli cardiace
  • regleaza tensiunea arteriala
  • previne diabetul
  • scade riscul de afectiuni renale

Meniul lui Beyonce pentru o zi de dieta vegana

Mic dejun: budinca din seminte de chia cu vanilie si fructe de padure

Pranz: salata de varza rosie cu mar verde si seminte de susan si un cartof copt sau un cartof fiert
Gustare: o portie de hummus cu legume crude (morcov, apio, salata verde, ardei gras etc)
Cina: salata de quinoa cu fasole neagra
Desert: ciocolata neagra (nu mai mult de 3 patratele)

Pentru a putea consuma in fiecare zi ceea ce consuma Beyonce in cadrul dietei vegane, de azi pana la Craciun, poti intra pe pagina 22daysnutrition.com.

Sursa foto: justjared.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare