Dieta si nutritie

# batoane de slabit #dieta si nutritie #batoane proteice #herbalife #batoane proteice herbalife

Fii energica si scapa de kilogramele in plus cu batoanele proteice Herbalife

De fiecare data cand organismul tau este slabit si lipsit de energie, metabolismul isi incetineste activitatea, iar alimentele pe care le consumi sunt transformate in stocuri de grasime. Din acest motiv, chiar daca tii o dieta, rezultatele intarzie sa apara. Cu cat esti mai energica, cu atat ai mai multa putere sa fii activa, iar rata metabolica functioneaza mai bine pentru a arde grasimile. Batoanele proteice sunt o sursa excelenta de substante nutritive care alimenteaza muschii si contribuie la topirea celulelor adipoase.

Insa nu orice baton proteic este sanatos. Multe dintre ele pot contine zahar ascuns si, in loc sa te ajute sa slabesti, te tin in loc. Incearca astazi batoanele proteice Herbalife, concepute special pentru a-ti asigura un complex echilibrat de vitamine si substante nutritive.


Cum incluzi batoanele proteine in dieta

Zilnic, este recomandat sa iei cate o gustare intre mese, pentru ca organismul tau sa aiba energie in mod constant. Daca iei gustari nesanatoase, cum ar fi chipsurile sau biscuitii, nu vei beneficia de niciun nutrient, ci doar de calorii care se transforma in grasime. Inlocuieste gustarile nesanatoase cu batoane proteice si vei stimula activitatea metabolismului. In acelasi timp, vei avea un plus de energie. Batoanele proteice Herbalife sunt excelente si inainte sau dupa o sesiune la sala de fitness, intrucat proteinele contribuie la refacerea muschilor si la mentinerea nivelului de energie la cote optime. Organismul tau are nevoie si de carbohidrati complecsi, care imbunatatesc digestia si sporesc topirea celulelor adipoase. Batoanele proteice Herbalife contin carbohidrati complecsi care regleaza nivelul glicemiei si determina organismul sa arda grasimi pentru digerarea lor. Asigura-te ca ai intotdeauna in geanta un baton proteic Herbalife, pentru momentele in care simti nevoia sa iei o gustare!


De ce sunt sanatoase batoanele proteice Herbalife

Cu o vasta experienta in conceperea celor mai bune suplimente pentru slabit, Herbalife iti pune la dispozitie batoane proteice delicioase, care contin proteine "complete", carbohidrati, vitamine din complexul B (B1, B2, B6) si vitamina E. Batoanele proteice Herbalife au un gust care iti rasfata papile gustative de fiecare data: ciocolata si alune, vanilie si migdale, lamaie. Comanda acum batoane proteice Herbalife si fii pregatita sa slabesti sanatos! O cutie cu 14 batoane proteice Herbalife costa 69 de lei si poate fi cumparata din magazinul programslabire.ro.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare