Dieta si nutritie

# dieta 3 ore #dieta rapida #dieta #cura de slabire

Dieta de 3 ore, care te scapa de 4 kilograme rapid!

Vrei sa scapi rapid de kilogramele in plus si sa te pregatesti pentru vacanta de vara? Dieta rapida de 3 ore te ajuta sa slabesti cat ai clipi. 

Dieta de 3 ore se bazeaza pe controlul portiilor, in ceea ce priveste marimea si frecventa acestora. 

In ce consta dieta de 3 ore

Dimineata, ia micul dejun la cel mult o ora dupa ce te-ai trezit. Apoi, pe parcursul zilei, mananca o data la 3 ore. Ultima masa luata in ziua respectiva trebuie sa fie cu 3 ore inainte sa mergi la culcare. In total, vor fi in jur de 5-6 mese pe zi.

In ceea ce priveste mancarea consumata in cadrul dietei de 3 ore, fiecare masa trebuie sa aiba un total de maximum 400 de calorii in farfurie. Meniul va fi alcatuit din proteine cu un continut scazut de grasime, cereale integrale, legume, fructe si lactate.

Astfel, intr-o zi se vor consuma intre 1400 si 2000 de calorii, care reprezinta totalul meselor luate. Unul dintre dezavantajele acestei diete este faptul ca putini oameni au timp sa respecte mesele zilnice o data la trei ore.  In dieta de 3 ore, nu este implicata nicio activitate sportiva insa este evident ca pentru un stil de viata sanatos, sportul este esential.

Cum stabilesti marimea portiilor

Marimea portiilor este stras legata de tipul de aliment consumat. Ca regula generala, imparte farfuria in jumatate si rezerva una dintre jumatati pentru legume sau pentru fructe. Cealalta jumatate se imparte la restul tipurilor de alimente. Acestea din urma sunt, de obicei, proteine si fibre.

O bucata de carne nu ar trebui sa depaseasca marimea palmei tale. Proteinele, reprezentate de carne, peste sau oua, nu trebuie sa depaseasca 85 gr la o masa.  In ceea ce priveste lactatele, la o masa rezuma-te la o felie de branza.  In schimb, fructele si legumele pot fi consumate intr-o cantitate mai mare, cat jumatate de farfurie.

In privinta dulciurilor, este acceptat un preparat cu 50 de calorii, la masa principala.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare