Dieta si nutritie

# amalia nastase slaba # dieta amalia nastase #amalia nastase

Dieta cu care Amalia Nastase a slabit 12 kilograme: meniul complet

Amalia Nastase a reusit sa slabeasca in doar o luna 12 kilograme. Fosta sotie a lui Ilie Nastase urmeaza o dieta oloproteică pentru a scapa de kilogramele in plus.

In cadrul unui interviu recent, pe care l-a oferit pentru Pro TV, Amalia Nastase a dezvaluit meniul complet al dietei:

„Dimineața mănânc  50 de grame de prosciutto cu un biscut de ovăz. Ca și snack, am un măr, ceea ce este viață, pentru că eu, o lună de zile, n-am pus gura pe nimic altceva decât praf de proteine și carne și pește. Când am mâncat primul măr, parcă am mâncat ambrozie”, a spus Amalia Năstase în emisiunea Vorbește lumea de la Pro Tv.

„După aceea, la prânz, 80 de grame de carne cu 200 grame de salată. Ți le măsori o dată și după aceea îți dai seama care este cantitatea. Eu nu mănânc carne de pui pentru că e cam greu să găsești carne de pui fără tot felul de chestii și atunci mănânc de vită, de vițel, chiar și de porc. Orice pește, somon, în primul rând, fructe de mare… Dimineața beau cafea cu un de cocos, fără zahăr, că n-ai voie zahăr, oricum. Poți să pui stevia. La cină, mănânc conservă de ton, doi biscuiți de ovăz sau ou, somon afumat și 200 de grame de legume”, – a încheiat Amalia Năstase.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului