Dieta si nutritie

#exercitii fizice #dieta #slabit #grasime abdomen # grasime solduri

Cum scapi de grasimea de pe abdomen si solduri, toamna

Odata cu venirea toamnei, organismul nostru nu mai “arde” caloriile asa cum face in sezonul cald si are tendinta de a acumula energie, sub forma de grasime, pentru a se pregati pentru sezonul rece.

Aceasta grasime se depune in primul rand in partea din fata a abdomenului si deasupra soldurilor. Aceste zone ale corpului sunt cel mai greu de modelat dupa bunul plac si majoritatea dietelor nu functioneaza.

Antrenorii de fitness au gasit o serie de exercitii care sunt dedicate intregii zone abdominale, usor de facut acasa si care asigura arderea grasimilor in zone specifice.

Exercitiile sunt dedicate intregii parti inferioare a trunchiului, dezvoltand mushchii oblici si cei lombari, care se afla in stransa legatura cu cei abdominali. Astfel, exercitiile propuse de catre unii dintre cei mai de renume antrenori de fitness centralizeaza efortul in aceasta zona, ducand la arderea grasimilor.

Mai mult decat atat, exercitiile actioneaza si asupra sistemului circulator si astfel, daca sunt repetate zilnic, organismul “intelege” ca in ciuda faptului ca vremea s-a racit nu este nevoit sa stocheze energie sub forma de grasime.

Reguli:

Exercitiile explicate in videoclip trebuie facute fara intrerupere.

Cu o ora inainte de antrenament este important sa consumati carbohidrati. Cel mai indicat este sa mancati 2 felii mari de paine neagra.

Continuarea si VIDEO EXPLICATIV, pe Lyla.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare