Dieta si nutritie

#struguri #nutritie #dieta #toamna #pere #dieta fructe #fructe e toamna #dieta toamna

Cum poti slabi mancand fructe de toamna

O serie de fructe caracteristice toamnei au efecte incredibile asupra siluetei, daca sunt consumate asa cum indica nutritionistii. astfel, aceste fructe au capacitatea, datorita substantelor pe care le contin, sa ajute cat se poate de mult la pierderea kilogramelor in plus.

Strugurii

In ciuda faptului ca au un continut ridicat de zaharuri, strugurii sunt cu adevarat minunati. Au foarte putine calorii si pot fi consumati in orice moment al zilei. Mai mult decat atat, strugurii s-au dovedit a fi indicati in momentul in care doriti sa scapati de celulita. Acest lucru se datoreaza unui antioxidant care se afla in struguri si care odata intrat in sistemul circulator ajuta la eliminarea grasimilor.

Perele

Perele au cel mai scazut continut glicemic dintre toate fructele. Mai mult decat atat, sunt foarte bogate in fibre si dau un sentiment de satietate pe termen lung care ajuta la marirea timpului dintre mese. Totodata, o singura para contine aproximativ 15% din cantitatea de fibre indicata sa fie consumata intr-o singura zi.

Continuarea pe Lyla.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului