Dieta si nutritie

#sucuri # suc de afine #suc de morcovi #sucuri de vara #sucuri detoxifiante #suc de ananas #suc de spanac

4 sucuri naturale de vara care te ajuta sa slabesti si sa-ti detoxifici organismul

Sucurile naturale de fructe sau legume sunt cele mai potrivite bauturi de vara, intrucat iti revitaminizeaza si remineralizeaza organismul, te ajuta sa lupti eficient cu kilogramele in plus si sa elimini toxinele care iti incetinesc arderile. Sucurile naturale de vara pot fi consumate in locul gustarilor obisnuite din timpul zilei, iar, daca iti doresti sa obtii rezultate rapide, este indicat sa le consumi inainte de fiecare masa principala.

1. Suc de ananas

Ananasul contine bromelina, un ingredient activ cunoscut pentru actiunea sa benefica asupra sistemului digestiv. Bromelina descompune mai repede proteinele pe care le consumi, ceea ce inseamna ca digestia va mai usoara, iar tu ai unda verde la slabit.

Beneficiile ananasului pentru silueta nu se opresc aici. Sucul de ananas contine o cantitate generoasa de fibre alimentare, care iti potolesc foamea si mentin senzatia de satietate timp indelungat. In plus, nici nu acumulezi prea multe calorii. Un pahar de suc de ananas contine in jur de 110 calorii.

In sucul de ananas poti adauga si alte ingrediente, cum ar fi castraveti, lamaie, tije de apio, avocado si spanac.

2. Suc de morcovi

Sucul de morcovi are o actiune detoxifianta asupra ficatului, curata vasele de sange, imbunateste circulatia sanguina, reduce aspecul celulitei si contribuie la topirea stratului adipos. In sucul de morcovi poti adauga mere, telina, menta sau orice alt ingredient care ar da nastere unei arome placute.

3. Suc de spanac

Pe perioada verii, este indicat sa consumi frecvent, dar in cantitati moderate, suc de spanac. Acesta contine o cantitate mare de fier, un oligoelement necesar pentru dobandirea energiei, dar si o cantitate generoasa de calciu, un macroelement necesar pentru stimularea metabolismului si pentru intensificarea arderii grasimilor.

4. Suc de afine

Este perioada afinelor, astfel ca, daca vrei sa slabesti si sa iti detoxifici organismul, acum este momentul sa profiti de prezenta lor. Sucul de afine are numeroase proprietati curative: trateaza infectiile urinare, are grija de sanatatea creierului, iti protejeaza inima de bolile cardiovasculare, dar in acelasi timp actioneaza eficient asupra depozitelor adipoase, pe care le topeste incet, incet.

Odata ce iti reduci stratul adipos si continui sa consumi suc de afine, celulele de grasime se vor forma mult mai greu.

Sursa foto: glamcheck.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului