Dieta si nutritie

# produse de slabit #sanatate #nutritie #alimentatie #dieta #dieta si nutritie

Slabeste sanatos: trucuri simple si eficiente pentru un corp de vedeta

Daca te uiti la celebritatile de la Hollywood si tanjesti sa ai si tu un corp precum al lor, inseamna ca esti pregatita sa faci mici schimbari in alimentatia ta si in stilul de viata. Nu este nevoie sa urmezi o dieta restrictiva pentru a slabi, deoarece iti poti da peste cap metabolismul si risti ca imediat dupa terminarea dietei sa te ingrasi la loc. In schimb, ceea ce este recomandat sa faci este sa pui in apliare cateva trucuri simple si eficiente care te ajuta sa slabesti armonios, intr-un timp scurt.


Consuma mai multe alimente bogate in fibre

Fibrele sunt substante nutritive care iti asigura rapid senzatia de satietate si tin foamea departe de tine timp indelungat. Consuma frecvent porumb, alune, nuci, migdale, fasole, mere si cereale integrale, pentru un aport optim de fibre. Trebuie sa stii ca acesti nutrienti se gasesc din plin in majoritatea legumelor. Incearca si Tablete cu Fibre si Plante Aromate de la Herbalife, un supliment excelent pentru a slabi rapid si a-ti mentine greutatea. Aceste tablete contin fibre de ovaz, precum si floare de hibiscus, pudra din seminte de chimen, floare de portocal si patrunjel. Un flacon de tablete cu fibre costa 72 de lei pe programslabire.ro.


Hidrateaza-te corespunzator

Un organism deshidratat va fi lipsit de energie si nu va fi in stare sa arda caloriile consumate. Astfel, daca vrei sa slabesti sanatos, este bine sa bei cel putin 2 litri de apa pe zi, pentru ca metabolismul sa fie ajutat in arderea grasimilor. Ca truc suplimentar, poti adauga suc proaspat de lamaie in apa, atat pentru gust, cat si pentru a spori activitatea metabolismului. Pe langa apa, este bine sa consumi si alte lichide sanatoase, cum sunt ceaiurile. Ceaiul instant Herbalife pe baza de plante este ideal pentru slabit si pentru dobandirea unei energii covarsitoare.


Fa miscare si hraneste-ti muschii

Cand vrei sa slabesti, trebuie sa tii cont de faptul ca cea care te impiedica sa ai un corp de vedeta este grasimea. De ea vrei sa scapi, nu de masa musculara. Din acest motiv, pentru a slabi sanatos este important sa-ti hranesti muschii cu proteine. Daca ei functioneaza la capacitate maxima, vei topi mult mai usor depozitele adipoase. Pudra Proteica Personalizata de la Herbalife te ajuta sa-ti suplimentezi aportul de proteine si sa-ti cresti masa musculara cand esti la dieta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului