Dieta si nutritie

#ardere calorii #ora #calorii

Ora din zi care te ajuta sa arzi cele mai multe calorii

Vrei sa slabesti? Atunci trebuie sa stii ca pentru a face acest lucru, este necesar un plan intreg care sa includa o alimentatie buna si activitate fizica. Pe langa toate acestea trebuie sa fii atent si la alte aspecte. De exemplu, care este cea mai potrivita ora din zi pentru a arde cele mai multe calorii.

 

Cel mai bine pastrat secret pentru a pierde in greutate este momentul zilei in care faci miscare, deoarece, potrivit expertilor, influenteaza arderea caloriilor, astfel incat vei avea rezultate mai bune.

Potrivit cercetatorilor de la revista engleza Current Biology, metabolismul arde cu 10% mai multe calorii intre 5 dupa-amiaza si 7 seara. Studiul a inclus analiza unui grup de oameni adunati intr-un laborator timp de o luna.

In acest laborator nu existau ferestre sau ceasuri, astfel incat participantii nu masurau timpul si pur si simplu mancau si dormeau la momentul in care corpul lor le cerea. Dupa terminarea testului, rata metabolica a fost cea mai mare la inceputul serii, arzand aproximativ 130 de calorii in plus, chiar si in repaus.

Cercetarea, care a fost dezvoltata de experti in ritm circadian, a relevat astfel ca participantii au ars mai multe calorii dupa-amiaza tarziu si seara devreme. Cu aceste informatii puteti planifica acum rutinele de exercitii in aceste momente ale zilei sau va permiteti una dintre placerile vinovate cu toata increderea, fara teama ca greutatea va creste.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare