Boli

#sanatate #cancer #asigurare de viata #generali #generali.ro #asigurare de viata generali

(P) Virusuri care cauzeaza cancer

Cancerul este boala secolului XXI si poate fi declansata de o multime de factori. Virusurile pot determina o suma de boli, printre care se numara si diferitele tipuri de cancer. Cum cancerul poate fi tratat daca este descoperit la timp, e bines a stii care sunt virusurile care il pot declansa si ce solutii ai pentru a-ti proteja sanatatea!

Din mutitudinea de virusuri care pot invada organismul uman, doar cateva dintre ele pot duce la aparitia cancerului. Dintre cele care cauzeaza probleme de aceasta natura, cele mai frecvente sunt virusul Papiloma uman (HPV), virusul hepatitei B si virusul hepatitei C, virusul Epstein Barr si virusul imunodeficientei umane (HIV).

Dintre ele, virusul Papiloma uman afecteaza cel mai mare numar de oameni la nivel mondial. HPV se transmite pe cale sexuala si este periculos cu precadere deoarece circa 30 de tulpini ale sale provoaca dezvoltarea cancerului la nivelul organelor genitale feminine si masculine.Tipurile de cancer pe care le dezvolta sunt cervical, anal, vaginal, vulvar si penian.

Cum lupti impotriva cancerului

Un stil de viata sanatos si analize complete anuale te ajuta sa lupti eficient impotriva cancerului. Pentru a elimina din ecuatie neprevazutul si a-ti asigura atat sanatatea proprie, cat si pe cea a familiei, mai ai inca o solutie: asigurarea de viata cu acoperire pentru bolile grave.

In perioada 1 octombrie - 30 noiembrie 2012, Generali vine cu o oferta de nerefuzat: daca alegi sa inchei o asigurare de viata, primesti automat, fara costuri suplimentare, acoperirea pentru grave, inclusiv cancerul.

Stiai ca in fiecare an 50.000 de romani sunt diagnosticati cu cancer? De parca nu era suficient, cancerul este a doua cauza a mortalitatii in tara noastra, partial deoarece boala nu este identificata la timp, dar si pentru ca tratamentul poate costa chiar si 50.000 de euro. Asigurarea de viata te poate scuti de problema financiara pe care o implica tratarea unei boli precum cancerul. In aceasta toamna, daca optezi pentru asigurarea de viata Generali, primesti, pe langa acoperirea pentru afectiunile grave, si un cadou: un tensiometru sau un termometru electronic performant.



Foto: Generali

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare