Boli

#chestionar online coronavirus #virgil musta

Virgil Musta: chestionar online pentru evaluarea riscului de imbolnavire cu COVID-19

Persoanele care vor sa afle ce risc de imbolnavire au cu COVID-19 pot folosi acum un chestionar online de evaluare, realizat de medicul Virgil Musta, impreuna cu chipa Echipa Spitalului Clinic de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie „Dr. Victor Babeş” din Timişoara si Fundaţia de Ajutor Medical Profilaxis.


Chestionarul poate fi completat in aproximativ 4 minute, iar informatiile vor fi analizate in cateva secunde, iar raspunsul si recomandarile sunt trimise pe e-mail.

„După trimiterea acestui formular, informațiile sunt analizate în câteva secunde, iar răspunsul, dar și recomandările de urmat sunt trimise pe adresa de e-mail a persoanei care a completat datele din chestionar”, transmite instituția medicală.
Analiza rapidă permite, în același timp, stabilirea unui punctaj care indică riscul de contagiune sau pericolul unei evoluții negative în caz de contagiune cu noul coronavirus.

Totodată, persoana care a completat formularul primește câteva recomandări standard de respectare a măsurilor de protecție și/sau de autoizolare, în funcție de răspunsurile date la întrebările din chestionar.

„Încercăm prin acest chestionar online să îi ajutam pe oameni, să le recomandăm ce au de făcut, să stabilim, în urma răspunsurilor date de cei care completează formularul, cât de mare este riscul de infecție. Putem afla dacă persoana are o forma asimptomatică de boală sau poate dezvolta o formă gravă, severă”, a precizat medicul Virgil Musta, șeful Secției de Boli Infecțioase 2 din cadrul Spitalului de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Victor Babeș Timișoara.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare