Boli

#tratare durere #plasturi #durere

Durerea nu te lasa in pace? Trateaz-o rapid, oriunde, oricand

De cate ori te-a surprins durerea in cel mai nepotrivit moment? La birou, la cumparaturi, la sala, in oras... Musculare, menstruale sau de picioare, durerile sunt cosmarul bunei dispozitii, mai ales cand nu ai la indemana produsul salvator.

Pentru aceste situatii, Fiterman Pharma a conceput solutii rapide si eficiente, care pot fi luate in orice moment in geanta de sala, in servieta de birou sau chiar in geanta de voiaj: plasturii pentru ameliorarea durerilor!

Durerile musculare, cervicale sau lombare pot fi ameliorate cu plasturii SINDOPLAST

Cu actiune dubla, plasturii incalzesc si deblocheaza musculatura la nivel local, induc senzatia de racorire si stimuleaza circulatia sanguina. Se aplica usor si au efect de hidratare si calmare la nivelul zonei afectate pentru un timp indelungat, inclusiv durerea la nivelul umarului si gatului sau durerile de spate.

Durerile menstruale pot fi atenuate cu plasturii BIENPLUS

Acesti plasturi au efect de incalzire si se aplica usor, direct pe lenjerie, la nivelul abdomenului inferior sau al spatelui, actionand inca din primele 15 minute. Forma speciala a plasturilor asigura aplicarea indiferent de zona si moment al zilei, oferind libertate de miscare. Un plasture poate fi folosit pentru o perioada de pana la 8 ore, asigurand o temperatura continua de 50-60°C.

Picioarele obosite, grele si dureroase au o solutie rapida: plasturii ALLÉMED

Recomandati a fi aplicati dupa efort fizic intens, dupa purtarea pantofilor cu toc inalt sau dupa mult timp de stat in picioare, plasturii ALLEMED amelioreaza durerea si imbunatatesc circulatia, avand un efect de racorire si hidratare. Uleiurile esentiale (eucalipt, portocale si lavanda) ofera un efect relaxant pentru o perioada indelungata.

Plasturii sunt disponibili in farmacii, iar mai multe informatii poti gasi pe site-ul www.fitermanpharma.ro.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare