Boli

# nitril # manusi nitril #manusi

Afla cat de importante sunt manusile de unica folosinta!

Manusile de unica folosinta devin din ce in ce mai raspandite in aproape toate industriile. Desi nu ofera neaparat un nivel ridicat de rezistenta la taiere sau punctie, acestea au devenit de nepretuit pentru lucratorii care au nevoie de un strat rapid si usor de protectie. Vedem manusi de unica folosinta folosite in aplicatii medicale, saloane, servicii alimentare si multe altele. Exista o mana de motive esentiale pentru care manusile de unica folosinta au devenit un standard general. Magazinul Sanito.ro vinde o gama vasta de produse precum manusi nitril, halate vizitator, halate chirurgicale, halate unica folosinta si manusi latex.

 

Deoarece manusile de unica folosinta sunt relativ ieftine si usor de pus si de schimbat, este foarte usor sa le folositi pentru a preveni orice fel de contaminare incrucisata in orice situatie. In practic orice loc de munca, exista riscul contaminarii incrucisate, indiferent daca este vorba de substante chimice, alimente sau fluide corporale. Utilizarea manusilor de unica folosinta pentru sarcini separate va ajuta la reducerea raspandirii germenilor si bacteriilor.

In special in industria medicala, utilizarea manusilor de unica folosinta protejeaza asistentele si medicii de o mare varietate de pericole potentiale. Folosirea manusilor de unica folosinta si schimbarea acestora intre sarcini poate reduce foarte mult raspandirea rapida a bolilor si a maladiilor care exista in spitale si cabinete medicale. Un lucru important de retinut, mai ales cu riscul de germeni periculosi, este sa indepartati corect manusa prin plierea lor, astfel incat lucrurile daunatoare sa nu contamineze mainile.

In anumite medii de lucru, angajatii risca sa intampine pericole neasteptate, cum ar fi animalele salbatice sau vegetatia. Manusile de unica folosinta va vor ajuta sa protejati impotriva substantelor necunoscute si neasteptate pe care le puteti intalni, deoarece adauga acel strat suplimentar de protectie asupra pielii. Este usor sa va protejati, deoarece majoritatea manusilor de unica folosinta sunt foarte subtiri, deci nu ar trebui sa inhibe orice dexteritate sau sensibilitate tactila de care ati putea avea nevoie pentru a finaliza sarcina la indemana. 

Aceste manusi latex sunt practic de o singura utilizare, ceea ce inseamna ca, in afara de punctia lor, nu va trebui sa va faceti griji cu privire la uzura lor. Veti avea intotdeauna o protectie maxima, deoarece manusile de unica folosinta sunt ieftine si pot fi intotdeauna gata.

Manusile de calitate medicala sunt o piesa vitala a echipamentului de protectie personala (EIP) pentru multe medii profesionale. Desi cel mai des utilizate de medici, manusile medicale de unica folosinta sunt, de asemenea, necesare pentru ingrijitori, manipulanti din alimentatie, stomatologi si alti profesionisti. Oriunde sanatatea si igiena sunt preocuparile principale, manusile de protectie sunt esentiale. Acestea contribuie la stoparea raspandirii germenilor si virusilor, promovand siguranta atat a angajatilor, cat si a celor pe care ii deservesc.

Daca aveti nevoie de manusi de unica folosinta pentru mediul profesional, alegerea celui mai bun tip de manusa este esentiala. Va trebui sa intelegeti diferenta dintre diferitele tipuri de manusi de unica folosinta. Nu toate manusile sunt la fel - diferite materiale, niveluri de rezistenta si alte caracteristici se preteaza unor scopuri distincte. Cele mai bune manusi nitril le gasim pe site-ul Sanito.ro la preturi avantajoase !

Sursa foto: freepik.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare