Litera U

#prospect #medicament

Uroplant, tablete

Prospect Uroplant, tablete

Compozitie
Produs dietetic natural continand 0,51 g pulberi de ghimpe, galbenele, urzica moarta, pir, urzica vie si 0,14 g excipienti pentru o tableta.

Actiune terapeutica
Antiinflamatoare, calmanta, diuretica, antimicrobiana la nivelul aparatului genito-urinar. Stimuleaza functia prostatei, avand efect benefic asupra vezicii urinare si a uretrei.

Indicatii
Tratamentul starilor inflamatorii ale aparatului genito-urinar, prostatitelor cronice, adenomului de prostata, cistitelor.

Doze si mod de administrare
2-3 tablete pe zi, timp de 30-60 de zile. Se recomanda un regim dietetic hiposodat, cu evitarea condimentelor, alimentelor si bauturilor fermentate, bogate in taninuri sau continand conservanti.
Utilizarea profilactica a produsului, cite 1 tableta pe zi, timp de 1 luna, 3-4 cure pe an, contribuie la stimularea functiei prostatei si revigorarea aparatului uro-genital.

Masuri de precautie
Pentru obtinerea unui efect stabil, se recomanda in perioada curei, un regim dietetico-alimentar bazat, in special, pe legume, fructe si lactate proaspete.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea