Litera S

#prospect #medicament

Sollievo, tablete

Prospect Sollievo, tablete

Sollievo tablete este un laxativ 100% natural pe baza de plante antrachinone (Senna si aloe vera), util in cazul constipatiilor ocazionale sau acute functionale.
Sollievo – trateaza constipatia natural si eficient

Efectele, destul de neplacute, se simt si se vad. Balonarea creaza discomfort, tenul este tern si lipsit de stralucire, iar starea de buna dispozitie e demult uitata.

Pentru a trece cu usurinta peste toate acestea, ai nevoie de o schimbare, adica de o dieta bogata in fibre,multe legume si fructe proaspete, miscare in aer liber, dar si de Sollievo.

Sollievo este un laxativ 100% natural si fara efecte secundare, al companiei Aboca, lider de piata in farmaciile din Italia, util in cazul constipatiilor ocazionale sau acute.

Prin compozitia sa echilibrata pe baza de plante este prodigestiv, antispastic si protejeaza mucoasa. Sollievo nu contine excipienti si datorita continutului de plante carminative reduce spasmele provocate in mod normal de plantele laxative, asa cum se intampla in mod frecvent atunci cand folosesti un laxativ.

Indicatii

- Constipatia ocazionala;
- Constipatia acuta functionala.

Efecte

- Coadjuvant al tranzitului intestinal;
- Favorizeaza echilibrarea florei intestinale.

Compozitia

Este echilibrata de prezenta fitocomplexului coadjuvant reprezentat de Papadie, Cicoare, Chimen, Chimion si Fenicul, cu rol prodigestiv, antispastic si protector al mucoasei, integrand actiunea plantelor antrachinone si reducand posibilele neplaceri produse de acestea. Produsul este exclusiv pe baza de substante 100% naturale, fara excipienti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului